![]() |
Re: Proprietari Corrado/Scirocco
am vb eu cu baiatul...
- nu este el proprietarul in acte, masina este luata in combinatie, cartea este la proprietarul din acte..., clantele nu de la usi nu merg, motorul este de pe un golf 3 - 1.8 90cp (nu cred ca este trecut in acte), geamul de la pasager nu merge...si mai erau cate ceva bube dar nu le mai tin minte... masina asta e buna s-o iei la 1000 de euro maxim si sa o mai iei si pe aia galbena lovita la 750 (sau pe aia albastra din brasov) si sa faci din 2 una acceptabila... ps1:vezi ca mai e un corrado rosu g60 aici pe forum la sectiunea vanzari vw si e inmatriculat si intreg dar la alti bani. ps2: ma ajuta si pe mine cineva cu o bara spate sparta (macar jumatate de bara) de vw corrado pls. brgds, edi |
mersi rac3mast3r ideea cu asta si aia galbena o aveam si eu dar a picat treaba...ms de info mai caut momentan.....cine stie de unde sare iepurele...
|
http://www2.***********/vsdetalii8.ph...2Findex.php%3F
Corrado Tare ! ;) acum depinde si la ce pretz cauti tu :) |
ideea e f buna..problema e ca nu am atatia bani momentan...am facut o greseala..:oops:..m-am apucat de mai multe proiecte simultan,in loc sa ma ocup de unu singur...:cry:....nu recomand nimanui....
nu am bani sa termin nici una... cred ca in cateva luni sa am banii ...n-arata rau deloc..:rolleyes2..mi-ai cam citit gandurile IONUT-GBP ;):twisted::twisted::twisted:...ms pt ajutor...sper in cateva luni sa-mi anunt si eu noua achizitie.. See Yaa soon i hope |
Quote:
|
Quote:
brgds, edi |
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
in sfarsit ma alatur si eu fericitilor posesori de rado.
|
as vrea si eu sa achizitionez un corrado:Dsi as vrea sa imi dati niste repere la care sa ma uit knd vreau sa il cumpar
|
Quote:
in primul rand ai mare grija sa nu fie facut la serii(mai gasesti la noi asa ceva),iar in al doilea rand sa fie tabla dreapta,pentru ca la noi gasesti foarte greu repere de caroserie si exagerat de scumpe..in rest tot ce tine de mecanica..vezi ca este una pe autovit cu nr de PH care dupa mine merita fiecare eurocent Daca ai nevoie de sfaturi ceva in legatura cu Corrado iti stau la dispozitie Bafta;) |
stie cineva un corrado de vanzare pana in 2500 de euro??
|
la banii astia nu iti iei decat ceva ceo sa urmeze o investite ff mare..daca vrei ceva ca lumea axeaza-te undeva pe la 4000e
|
astia sunt banii de care dispun:(:(:(mas axa eu pe cv mai bun da daca nu am mai multi bani:(
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning