![]() |
Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA
hahaa... emile vii cu turbatu vineri daca e ?!
|
Quote:
|
Quote:
vec-ule, vec-ule... ti a crescut o tumoare in dreapta motorului si vb de lipiturile mele? am fost la un baiat cu facultate, si a folosit (poxipol), mi a garantat. FLORICA??? Arata mie ( 2 sanatosi ) din cunostintele noastre. SARUT MANA vec-ule |
mda, si eu sunt pe vine, o dacie care e in modificari, si nu ma refer la nike pe luneta, capace pe roti si huse din imitatie de piele
apropo, daca il stiti pe YOGHY (skoda 4x4 break neagra) ma stiti si pe mine :) ne vdm vineri la 10 |
vreau si eu in nsl.. k oricum ma plimb noaptea sa dau mucu la loganele cu posesori fraieri.. nam modificari p masina da aproape k iam dat coxu la GT-u meu :D mai am un pic pana la fum alb.. un pic pic .. si motor d rezerva.. :evil: acu mam intors mai dvrme acas k miam luat amenda :sad:
|
Veniti vineri ora 22:00 in billa dr.taberei si stam de vorba...
|
Turcule tu ai decedat ???nu te mai vede omu cu lunile??si nici pe Giorcel ...v_ati ratacit prin D Taberei???
|
Quote:
|
FLORICA???
Arata mie ( 2 sanatosi ) din cunostintele noastre. SARUT MANA vec-ule[/QUOTE] eu nu pot sa-ti arat unu .....tu vrei 2 ....de unde frate--e o specie rara |
Salut sunt MaGiKo ...ma cheama Alex sunt din Bucuresti as vrea sa intru si io in club la voi am auzit ca e super marfa .... sunt student in Politehnica la Transporturi la IT ! am permisu` normal :P ... masina: am o dacie ... imi fac treaba cu ea :P ... dar imi voi lua una noua cred ca un GTI cat mai curand ! am un prieten la voi in club i se spune Neo ( Silviu ) ! astept un raspuns id-ul meu este [email protected] sau [email protected]
|
-Vino vineri cu Neo si vb....ok?
|
pai vineri nu pot ca sunt la facultate am multe ore si seminarii .... in weekend si joia sunt liber nu am nici o ora !! am nr lu neo 0766835XXX sau 0727704XXX connex si cosmote ! crezi ca te mint :P ? poti sa`l intrebi de mine de Nutu ( e numele meu de familie ) ... o sa vb si io cu el !
-fara numere personale ale membrilor.....doar cu acordul lor (Nsl_Florica) |
Vineri la ora 22:00 ai cursuri??
|
Da acum citeam pe forum sa aflu si io mai multe informatii .. si am vazut data ora si locul :P ... daca e asa o sa vb cu Neo si cred ca o sa vin cu el cu FR-ul :P :)))
|
Doamne Fereste ... normal ca nu :P :))) am pana la ora 8 :P si maine am de la 8:00 la 20:00 ! serios ... am vazut catziva prin Poli la transporturi acolo din NSL ! dar nu cred ca`i stiu :P yet :P :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning