Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   STI - RC (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc.html)

SEBASTIAN 16-01-06 14:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sevi\"
E ARS-ul...

nu cunosc termenul, dar nu e nimic pur si simplu nu am.

SEBASTIAN 20-01-06 09:23

2 Attachment(s)
Sper ca nu scri degeaba sa se steraga iar, daca sunt probleme pe site poate forumul ar trebui inchis pana se remediaza.

Cineva ma intreba de jante uite le dau acum cateva variante cine vrea mai multe detalii poate intreeba la RACING NICK.

kupid0n 22-01-06 14:08

respect pt bestie!!!! totusi am si eu o intrebare.....legata tot de jenti....de ce nu ai optat pt modelul CE28N de la VOLK care spuneai k ti'a fost recomandat???

SEBASTIAN 22-01-06 16:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kupid0n\"
respect pt bestie!!!! totusi am si eu o intrebare.....legata tot de jenti....de ce nu ai optat pt modelul CE28N de la VOLK care spuneai k ti'a fost recomandat???

Din anumite aspecte tehnice le-am considerat mai bune pe actualele, iar culorile alea nu mi-au placut.

intercooler81 22-01-06 17:19

Dupa parerea mea, si TE37 ar fi fost o alegere buna :roll:

SEBASTIAN 22-01-06 20:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"intercooler81\"
Dupa parerea mea, si TE37 ar fi fost o alegere buna :roll:

nu sti ce vrei sa spui

orlando 22-01-06 23:14

argintiu cu albastru...hmmm ar da urat dupa parerea mea...
tu sebastian ti-ai ales jantele destul de in ton cu masina...culoarea alba este destul de potrivita...dar tu nu ai ales aceste jante ptr aspectul lor ci ptr calitatile pe care le au...cu toti stim ca acel subaru pe care tu il detii nu contine elemente care nu sunt folositoare... :wink:

georgeb 23-01-06 11:10

inca o data , tu alegi jantele dupa culoare ?

ps : se pot vopsi foarte usor la o adica :)

SEBASTIAN 24-01-06 07:22

Am sa va pun doua poze cu omul care mi-a facut electronica la Subaru.
Este cotat ca fiind unul din primi 10 din Japonia si are o istorie bogata in spate. A avut prima Supra cu sub 10 secunde pe 400m un gt-r33 si viteza de top primul peste 340, 9,4 s si 343km/h ca sa testeze pe strada s-a dus cu ea in Germania.
Nu pot sa le pun nu le pot lua de unde sunt.

georgeb 24-01-06 09:58

departe de mine intentia de a face misto . imi pare rau daca ti-am lasat impresia asta , dar eu asa am inteles de aici:
\"Dupa gustul meu albastru nu are ce cauta pe masina mea, poate cine are un sti albastru va incerca. \"

SEBASTIAN 24-01-06 15:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"georgeb\"
departe de mine intentia de a face misto . imi pare rau daca ti-am lasat impresia asta , dar eu asa am inteles de aici:
\"Dupa gustul meu albastru nu are ce cauta pe masina mea, poate cine are un sti albastru va incerca. \"

ok

sandumrs 26-01-06 22:10

Am si eu o intrebare...........Cand te dai cu Ono sau cu AndreiTentean???

Astepta lumea cu nerabdare, asteptam legalele sa vedem noua evolutie a masinii tale.

SEBASTIAN 27-01-06 08:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandumrs\"
Am si eu o intrebare...........Cand te dai cu Ono sau cu AndreiTentean???

Astepta lumea cu nerabdare, asteptam legalele sa vedem noua evolutie a masinii tale.

Ma dau cand avem ocazia, cu Andrei cu Alex m-am dat si cu altii apropiati si o fac de placere si sa vedem cum stam in eventualele intreceri viitoare, insa rezultatul ne priveste strict pe noi nu-l facem public si nu ne dam public, iar cu Ono dupa ce o sa fie om serios mai vedem pana atunci nu ma incalzeste cu nimic si nici nu simt vreo mare provocare, dar poate la legale sau ... vedem, nu-l ocolesc dar nici nu ma duc dupa el sa fac tampenii.

sandumrs 27-01-06 10:37

Multumesc de raspun Sebastiane si ca sa pun paie pe foc cred ca pe 400m il faci.

E alegerea voastra ca nu vreti sa spuneti care pe care, ma refer la tine si la Andrei Tentean, spun doar ca sunt persoane care vin la legale si stau sa vada numai astfel de curse.

Eu inca sper ca la o legala sa te dai si cu AndreiTentean. Cred ca mai sunt multi ca mine.

SEBASTIAN 27-01-06 18:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandumrs\"
Multumesc de raspun Sebastiane si ca sa pun paie pe foc cred ca pe 400m il faci.

E alegerea voastra ca nu vreti sa spuneti care pe care, ma refer la tine si la Andrei Tentean, spun doar ca sunt persoane care vin la legale si stau sa vada numai astfel de curse.

Eu inca sper ca la o legala sa te dai si cu AndreiTentean. Cred ca mai sunt multi ca mine.

Probabil aceste rezultate vor fi cunoscute doar in culise si daca va fi pe grupe vom participa la grupe disticte si la liber nu ne vom da.
Avem un grup de cativa oameni pasionati cu masini competitive ce la orice ora poate raspunde oricarei provocari in asa fel incat sa termine o eventuala cursa ca invingator.

All times are GMT +2. The time now is 00:50.

- Copyright 2026 4Tuning