Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

EvLSant0S 15-02-06 20:19

perverse/suferinde n-are leg. cu . . persoana pe care n`o inghit , thank god, ca altfel era .. vaishamar de dansa ..

vai .. alta chestie , pe care am vazut-o azi ,venind de la scoala .. prin zona victoriei , un grup mare de elevi , cls 11-12 ceva de genu .. mergeau un mm mergeau ... intamplator eram pe langa ei ..
la un mom. dat . un prost .. loveste o proasta ... cu un bulgare de zapada ..prostul si proasta faceau parte din grup ..
proasta .. frumusica FOC ..
prostul .. urat .. :)

distractia incepe acum , dupa ce bulgarele a lovit-o , deci ........
ce-am putut auzi din gura fetei aleia ... m-a ... lasat ... imi venea sa dau afara. . .sincer ..
iar apogeul a fost atins in momentul in care proasta ii \"arunca\" o flegma prostului pe hainutze ..
deci ..
s-a terminat .. am luat-o dreaq in alta parte ....
d`asta urasc femeile :) cum frate sa faci asa ceva ? mi-a fost scarba .. mult timp .. dupa ce-am vazut chestia asta, dar mi-a trecut :)

Eugen_TL 15-02-06 20:43

probabil ai dat peste o dementa,o rokeritza ceva.... nici mie numi plac fetele vulgare,care vb total aiurea(hai un duten aia matii sau ceva obisnuit mai merge, dar mai porcos ca un tigan nu accept).... mai ramanea santose ca tipa sa-l ia la bushit si trantit si picioare in gura si totul era OK! :boxing: :bat: :boxing:

EvLSant0S 15-02-06 20:46

neaaah .. hai ca injuraturile ... na .. ce sa ceri .. da. .totusi .. frate ! sa-l scuipe ma ?! :lol: :lol: :lol: :lol:
deci. . n um-as mira s-o vad p`aia jucand fotbal :lol:
ma si era frumusica foc , si .. te rog. . crede-ma .. cred ca fac si eu diferenta dintre o psihopata - rock - raha ..
si .. una relativ normala ..

Eugen_TL 15-02-06 20:48

Na BUCURESTI fratele meu! la mine in Tulcea inafara de rokeritze nam vazut sa faca in halul asta vreo fata, mai ales la un baiat! ca se mai injura intre ele,seiau de par ...dar cu scuipat inca nam vazut! la noi scuipa decat guma si semintze :D

EvLSant0S 15-02-06 20:57

la noi mai scuipa si altceva :lol: :lol: si nu ma refer la scuipilici :lol:

Eugen_TL 15-02-06 21:10

hahaha stai calm ca si la noi sunt care scuipa,iar altele inghit ca le ajuta la sanatate( cica laptele batut contine proteine si le face bine ) :D :D :D

d3vilish_lips 15-02-06 22:53

....am si eu in lic la mine \"o figura \" d`asta a inceput sa se tziganeask cu mine pe coridoarele liceului citez \"eu sunt ciumeaca , crezi ca mi`e frik...[bla bla] eu te bag in *(stiti voi)...de c* ce esti...etc\"...e cls a 9-a si fata e \"bazata\" asa se lauda prin liceu...scuipa k mosii aia cu tbc si injura mai rau k saracii tzigani si alora li s`ar face mila de ea....asa k exista si specimene d`astea....da exista si fete delikate pe lumea asta :twisted: :twisted: ....

Psycho 15-02-06 23:10

da sa isi sufle mucii k moshii si apoi sa`i tranteasca de pamant ati vazut :)) ... i oam vazut :shock:

needBrain 15-02-06 23:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
da sa isi sufle mucii k moshii si apoi sa`i tranteasca de pamant ati vazut :)) ... i oam vazut :shock:

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
numa in romania frate...numa in romania

Mustang 16-02-06 06:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
...o rokeritza ceva....

te rog sa te abtii...rockeritele sunt MULT MAI EDUCATE ca persoana de care se vorbea....
mai degraba era o tiganca abla infecta...

Mustang 16-02-06 06:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
....am si eu in lic la mine \"o figura \" d`asta a inceput sa se tziganeask cu mine pe coridoarele liceului citez \"eu sunt ciumeaca , crezi ca mi`e frik...[bla bla] eu te bag in *(stiti voi)...de c* ce esti...etc\"...e cls a 9-a si fata e \"bazata\" asa se lauda prin liceu...scuipa k mosii aia cu tbc si injura mai rau k saracii tzigani si alora li s`ar face mila de ea....asa k exista si specimene d`astea....da exista si fete delikate pe lumea asta :twisted: :twisted: ....

mic copil pe langa ce e la mine in liceu...
abea astept sa termin odata !

aleks 16-02-06 10:13

santosica tata, marlani sunt peste tot, nu conteaza ca-i frumoasa sau urata, tot o marlanca se numeste :wink:

needBrain 16-02-06 10:40

Re:

Quote:

cine mey...aia cu subaru impreza la 5000 de euro?? :lol: :lol: :lol:

Psycho 16-02-06 12:53

hai sictir :))

d3vilish_lips 16-02-06 13:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

cine mey...aia cu subaru impreza la 5000 de euro?? :lol: :lol: :lol:

....nu aia mah... :lol: :lol: aia zicea k imi aduce la komanda mie, ptr psycho, un subaru (cica) vroiam sa`i fac cadou de craciun mashina....asta e o panarama de a9a mah...nu ai prinso :twisted: :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning