![]() |
Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning
aaaaaaa.... super ... mersi ...
ma duc de luni incolo sa vorbesc cu ei |
5 Attachment(s)
asa cum am promis, atasez mai jos poze cu noile pozitii daylight pe baza de LED-uri ... sunt foarte multumit de modul in care se vad si ziua si noaptea, chiar si cu farurile aprinse
p.s. nu va luati de mine ca am pozitiile de sus albastre, dar mi-a ars doua seturi de pozitii albe , iar pe astea albastre le am de un an de zile si nu se ard, dar astazi cumpar inca un set de pozitii albe (pe cele albastre le-am avut si pe masina veche) enjoy .... p.s.2 - scuzati calitatea pozelor, dar am obiectivul de la camera cam gresat ... trebuie sa il curat |
sper sa nu te supere ca-ti pun ca dau o tenta de kitch . este doar o parere personala, tie sa-ti placa ..asta e important ;)
|
Quote:
nu arata rau ;) |
Quote:
in prima instanta nu prea am vrut sa le montez , gandindu-ma tocmai la kitch , asa ca prima oara le-am pus de proba , si mi-au placut cum arata ... @madutz: in realitate arata mai bine |
daca totul iese bine , si merge ceea ce vreau sa fac , mai tarziu putin BRS-ul va primi un cadou de Mos Nicolae ...
detalii si poze mai pe seara |
1 Attachment(s)
va dau eu 225 55 13 si slick de 185/50/13
|
cel mai mult te-ai ocupat de leduri ,...si lumini...de ce?....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
poate vrei sa te inspiri putin :
|
oh daaaaaaaaa ..... mersi mult !!!
foarte tare body-kit-ul , sunt curios de unde imi pot procura si eu unul ... iar capota asa vreau si eu sa o colez, inclusiv masca, si sa scot semnul de la DACIA ... foarte tare ... mersi mult madutz later edit : apropo, jantele seamana cu ale mele ptin, numai ca alea sunt KM-uri :D |
Quote:
700 de euro body kitul ;) |
niceee ... dar de unde ? :D ca sunt curios daca pot sa mareasca un pic gaurile de la proiectoare sa intre ale ei de fabrica ...
|
Quote:
imi pare rau ca nu mai am linku.... |
am gasit si linku: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...ne-217437.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:00. |
- Copyright 2026 4Tuning