![]() |
Re: Noua Dacia Logan: mult mai bine!
Quote:
|
Daca ne-ar "lasa" ar trebui sa fie si un pret pe masura, lucru nepermis, deoarece ar scade vanzarile la "logan" sau cum i-ar zice.
|
Dap....arata mai bine fata de vechea dacia ....
|
azi in 30 de minute de mers pe jos am numarat 39 de loganuri de vanzare cu preturi pana in 4 mii:))... a inceput avalansa de loganuri.
|
Unde te-ai plimbat.. prin targul auto? :)
|
Dupa cum spuneam... vine avalansa de loganuri ieftine. Lumea vrea sa scape de ele pentru a cumpara versiunea cu facelift sau sandero...
|
Sincer nu vad ce ce s-ar agita cineva sa-si schimbe Loganul vechi cu unul nou. E aceeasi masina, ce dracu?
|
Nu e aceeasi masina...tocmai. Pentru aceeasi suma care au dat-o acum 1,2,3 ani acum primeau ceva mult mai calitativ si bine facut. Trebuie sa recunoastem . Hai sa zicem ca exteriorul poate e sau poate nu e reusit (depinde de gusturi) dar interiorul este mult mai stilizat. E totusi o diferenta sesizabila de materiale, de organizarea lor si se simte o evolutie de la plasticul ala din bord si fetele de usi, la ce este acum...
Eu cred ca putem spune ca si-au luat super nova si acum cu aceeasi bani primeau solenza... cred ca e cam aceeasi situatie. |
corect punctat maskatu, asta e si parerea mea
evolutia masinii a ajuns in faza cea mai buna, e un model ajuns la maturitate, si cu siguranta ca faceliftul a adus cu sine eliminarea hibelor inerente oricarui produs nou. si mercedesurile au problem la lansarea unui nou model, darmite o marca non-premium, cum e dacia. |
Quote:
|
Bordul vechi alaturi de fetele de usi , sunt confectionate dintr-un plastic ordinar. Acum s-a tinut seama de greselile primului model, si baietii au trecut la "reparatii" . Cum vechiul bord nu era confectionat dintr-un material tocmai "prietenos", acum e alta mancare de peste. Cred ca ar fi fost o idee buna sa fi fost masina de la inceput asa, dar de ce sa treci la nivelul 2 direct si sa te gandesti cum ar fi bun nivelul 3 cand poti sa incepi cu 1...
|
Avalansa asta a loganurilor ... e bine venita celor de la dacia ... cum au scos logan cum toata lumea si-a luat .. acum au scos logan 2 sa zic asa sau sandero ... gata hop si romanu cu banu ... in 2009 cine stie ce masina mai scoate tot asa un bolovan pe 4 roti ... si iar hop cu banu ... si asa se imbogateste dacia de la an la an :) multe interese la un interval cam mic de ani dar ma rog ... poate doar eu vad lucrul asta :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning