Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/82714-tuningul-viata-prioritate-prima-masina-modificata-politiei.html)

SEBASTIAN 24-09-08 01:30

Re: Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1752123)
arata foarte bine masina .. felicitari politiei romane ... am avut si noi la constanta un vento cu jante .. evacuare sisuspensii sport da l-au matrasit repede .. si nu inteleg de ce ca era foarte tare .. si din ce se auzea prin oras vroiau sa puna si vr 6 pe el ... felicitari si jos palaria .. respect ... acum sa aiba grija cum merg cu ea

UNIi VREA SI ALTIi ARE :lol:

TURBOSS 24-09-08 16:52

cica are cip skn

Ali_ump 24-09-08 17:31

Cine?

Vialy 12-11-08 13:34

Chiar m-as bucura sa vad cat mai multe masini de politie tunate ..... si la motor si la exterior !

Ali_ump 12-11-08 15:00

Da ,,,da nu ca cea care a fost prezentata la Antena 1

andreistn01 25-11-08 11:26

ar fi tare sa fie toate masinile de politie asa, chiar daca nu au politistii porsche macar sa aiba masinile pe care si le permit dar tunate :D

Tibanu 29-11-08 09:59

e superbaaa :X:X:X asa un vento...mai rar! :)) adik prea rar! macar sa faca mai multe...si sa le si foloseasca! :)

scturoag 11-12-08 09:24

am vazut ca multi ati spus k e "kitch" ... nu e kitch deloc ... o masina frumoasa modificata cu bun gust !!! am auzit ceva k va avea o mofidicare la motor si va ajunge undeva pe la 250-300 de cai ... e adevarat ?!? Bravo Alin !

Ali_ump 11-12-08 10:13

Daca se va putea continua cu proiectu ...vrem ceva VR6 pe vento:)

concept-w 21-12-08 14:30

frumos, asa da

A'Lexani 04-01-09 19:36

Foarte mishto. Si fratele meu a lucrat la ea. Au luat-o ca nu se mai putea face nimic la ea si au modificato bine bine. Bravo baieti.:D

buddy_lexx 04-01-09 20:35

acuma depinde si de domnii agenti..ca daca n`au grija de ea... a muncit dgeaba alin la ea... ;)

A'Lexani 04-01-09 20:47

Dar nu cred c'au sa se duca la tara cu masina aia. Sa ia un Logan pt afaceri de astea. Mai mult or tzineo ca un fel de mascota, sa reprezinte in mod pozitiv primaria si mai aes politzia din pn. 8)

buddy_lexx 04-01-09 20:50

Quote:

Originally Posted by A'Lexani (Post 1957150)
Dar nu cred c'au sa se duca la tara cu masina aia. Sa ia un Logan pt afaceri de astea. Mai mult or tzineo ca un fel de mascota, sa reprezinte in mod pozitiv primaria si mai aes politzia din pn. 8)

auzi... nu mai pot ei de primarie si de masina...astea`s vise...
masina aia e facuta sa`si faca treaba...pt ei nu conteaza ca`i tunata... pt ei atata timp cat masina e buna dpdv tehnic... o sa mearga cu ea pana o baga iar in programu de casare

si stii u cum se intampla..ca si in cazul alora care au masini de la servici : nu`i masina ta... te doare in cot d ea... ;)

A'Lexani 04-01-09 20:54

Atunci degeaba mai au grija de ea. Oricum baietii au facut o treaba buna si cred ca cu asta sunt toti de acord.

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning