Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

D_M_X 16-05-05 16:02

eu chiar am iesit sifonata rau in seara aia .... Psycho, ....prima si ultima oara cand ma dau cu tine ....:( peace! (BlueEyes wrote-mie lene sa schimb useru`)

Psycho 16-05-05 21:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
eu chiar am iesit sifonata rau in seara aia .... Psycho, ....prima si ultima oara cand ma dau cu tine ....:( peace! (BlueEyes wrote-mie lene sa schimb useru`)

de ce shifonata ???

ERY 17-05-05 09:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"

de ce shifonata ???

Mai mult zambitoare decat sifonata........ti-am zis eu Dmx.....ai grija....mare grijjjaaaaa..... :lol:

Psycho 17-05-05 14:50

1 Attachment(s)
cu ce sa aiba grija ??? explica ??!

ERY 17-05-05 15:16

Re:

Quote:

cu ce sa aiba grija ??? explica ??!

Tu erai ocupat cu drifturile......discutia era \"de culise\".....

Psycho 18-05-05 16:14

accident la trocadero .. acum 10 min .. una bucata kalos taxi cu o nova :)

-=X-Team=-82-MDN 18-05-05 23:58

Re:

Quote:

accident la trocadero .. acum 10 min .. una bucata kalos taxi cu o nova :)

am vazut si je ... pe linia de tramvai .. chiar cand sa intamplat ... ieseam de pe poporului .... treaba .. :) ala cu kalos .. cred ca expre a facut .. sa moara mama lu stefan cel mare ....

blonda 19-05-05 01:35

accident nasol in seara asta in mamaia un pasat a intrat in stalp din cate am inteles avea peste 150.pasatul varaza de tot iar soferul si mai varza.daca vedeati scaunul de la soferi nu iti mai trebiua viteza.NASOL!

Dan98 19-05-05 02:00

stii cumva ce nr avea Passatu ?

blonda 19-05-05 02:05

am inteles parca ca nu erau de constanta pt ac masina era cumparata de curand.

D_M_X 19-05-05 08:25

tm-84-leu

ERY 19-05-05 08:32

Azi ma duc la service sa imi coboare limitarea la 80 km/h. Doamne cum arata masina aia........... :cry:

pav[] 19-05-05 08:56

poate a aparut stalpul de nicaieri :roll: wtf? acum hai sa ne speriem ca ala nu stie sa conduca si intra in stalpi.. e clar ca pe undeva pe la sensul giratoriu a patit-o (sunt aproape sigur ca nu stia ca s-a bagat asa ceva).. well.. eu prefer viteza cu cap.. :D

p.s.

Azi ma duc la service sa imi coboare limitarea la 80 km/h. Doamne cum arata masina aia...........

esti kamikaze sau soricel ? :D stiam ca (,) kamikaze sunt aia carora nu le pasa daca mor sau nu.. :D

Psycho 19-05-05 11:43

Ati auzit de passatu zburator :)

o sa va pun poze si filmuletz d la accident zilele astea ... nebunie .. era zob facut .. omu in sensu giratoriu de la scandinavia a intrat cu 150 .. si ceva ... se alerga cu un motor ...

poze si filmuletzu in curand ....

mashina era varzaaa ...

ERY 19-05-05 13:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pav[
\"]poate a aparut stalpul de nicaieri :roll: wtf? acum hai sa ne speriem ca ala nu stie sa conduca si intra in stalpi.. e clar ca pe undeva pe la sensul giratoriu a patit-o (sunt aproape sigur ca nu stia ca s-a bagat asa ceva).. well.. eu prefer viteza cu cap.. :D

p.s.

Azi ma duc la service sa imi coboare limitarea la 80 km/h. Doamne cum arata masina aia...........

esti kamikaze sau soricel ? :D stiam ca (,) kamikaze sunt aia carora nu le pasa daca mor sau nu.. :D

Pai macar dc mor sunt mort si numai simt nika, da dc ma fac zob si ma chinui prin spitale, cu suruburi si fiare in mine......mai bine lipsa.....deci kamikaze da, da` sa raman cu ceva sechele.....NU

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning