![]() |
Re: Postati cele mai idioate MASSuri primite pe messenger
<sempreio> bai boschetarilor , la multi ani mai betivilor ordinari: mai baieti de la rapciula , cip-ci-crip si sujeti P|_|LA
|
Later edit
Florin: Am o mare suparare Pe smecherii non-valoare Si ii urasc pe vicleni Pe smecherii anti-talent Nu-mi pun mintea cu oricare Nu te stie nimeni Dar tu-ti dai singur valoare Te crezi tare Dar ai noroc mare Prostia nu doare C-ai sta numai prin spitale Cu tine e jale Am vazut ca ai o parere buna despre tine Ai umblat si tu pe-afar' prin tari straine De-ti arat eu pasaportul inveti geografie Si tu vii sa-mi spui mie despre smeherie Nu'ti mai da atatea aere Stii ca te fac din cuvinte fraiere C-un cuvant de bag in boala si tu stii Stii ca te fac din vrajeala smecherii Am o mare rugaminte Taci din gura stai cuminte Stai pe loc nu te baga Unde nu e treaba ta Nu'ti mai da atatea aere Stii ca te fac din cuvinte fraiere C-un cuvant de bag in boala si tu stii |
"Dati-mi si mie click pe urmatorul link ca sa castig un iphone"
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
@#$aMa D@?maNYyyyy:::: ANDREA TE IUBESK.....DC NU MA CREZI DC?????
@#$aMa D@?maNYyyyy:::: TE IUBESK TE IUBESK KREDEMA (scz de mess) saracul da disperat mai e !!! |
mie imi plac astia care dau un mass idiot si la sfarsit pun si ei ca e idiot. pai daca e idiot sal lase acolo.
|
yulyan_boss_80SpamReply1:06 AM 7/5 vand gip mitsubishi pajeo din 96 2500 intercular 4x4,bmw 520 full de full din 2000,variante
|
puyaaaaa scz nu mai puteam ....alexxx gata gata
|
Quote:
|
Quote:
|
ρμshтǿªιkaaa Cяٱmiйàllăăăăă♥ Pustoaika: neatsaa allz scz d masszz! besk viatza m3a! lv!
|
Da ce personaje pitoresti aveti in lista...unul si unul:D:D:D:D
|
nici eu nu imi pot da seama cum si de ce au asemene specimene in messenger :))
|
cateodata trebuie sa te chinui sa descifrezi unele mass'uri chiar daca nu-ti pasa si nu le vei trimite mai departe, dar eu sincer ma amuz cand le citesc mai ales pe acele care iti zic sa-l trimiti la toti din lista si poi sa apesi nu mai stiu ce buton si-ti va aparea la status persoana iubita:???: sau acele care sa le trimiti mai departe ca nu stiu ce familie nevoiasa a semnat un contract cu yahoo si pentru fiecare mass trimis mai departe i se adauga nu mai stiu cati bani in cont,:blahblah:deci asa aiureli nu mai ai pe unde sa mai vezi, eu nu stiu cine a dat drumul la asemenea massuri si prostii deastea:???:
|
danyela.brunetzik (11/8/2010 7:09:22 PM): Rugaciune Dumnezeule, mi-ai luat cantaretul preferat, pe Michael Jackson, mi-ai luat actorul preferat, pe Patrick Swayze, acum mi-ai luat si poetul preferat, pe Adrian Paunescu... vreau sa iti aduc aminte ca politicianul meu preferat este Traian Basescu :)):X
hai ca asta suna ok:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:33. |
- Copyright 2026 4Tuning