![]() |
Re: BMW rules...
audi rules...;)
|
ba "vladdaman" esti tare! auzi tu; "audi rules" pe un topic exclusiv BMW... asta-i ca si cum ai suna la pizzeria emporium si ai intreba de familia ionescu...
|
5 Attachment(s)
super bmw-ul..
|
what's big deal doar un urs cu motor V12 mai vrei si altele ?
|
3 Attachment(s)
da,intr-adevar ursi cu V12 am mai vazut,dar... ursi cu V8,mai rar... asa ca,bagati poze cu ursi V8 !!!
|
1 Attachment(s)
Salutare voi pasionati ai Bmw-urilor ........Frumosi "ursuleti"....Hai sa va arat si eu unul din motivele pentru care sunt innebunit dupa BMW-uri :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
special pentru horguem,superportocala jagermeister,alaturi de membrii clubului BMW din care face parte. enjoy!
|
Quote:
sa intelegem ca asta e masina ta? daca da, esti o persoana foarte norocoasa. minunata masina. |
Quote:
|
eh......masina mea......nu am eu norocu asta sa am asa o bijuterie :)......sa speram ca la vara o sa vina a mea insa va fi o sora mai mica a celei din poza ;)
|
Pai V 12 acela daca are motorul din seria 8 sau din septar atunci depaseste 5000 cmc deci calculeaza numai simplu cat avea de platit zilele asatea pentru el in Romania daca il inscrii ?
|
2 Attachment(s)
Da stiu.........astia cu taxele lor cu tot:( Ne-or pune taxa pe aerul inspirat ............In fine sa revenim la ceva mai frumos :) Uitati la ce visez eu........Da de macar una o sa ma astepte la scara pe viitor (Doamne Da) :)
|
3 Attachment(s)
da... BMW Z1 intr-adevar,o bijuterie mica cu motor de 2500cmc,si caroserie din... plastic! (believe it or not) la fel ca si unele Corvette-uri
|
am avut marele privilegiu sa vad pe viu asa o jucarie,de culoare neagra.pe langa parcul petofi,era a unui tip din cluj,nu era pasionat de BMW-uri... l-a schimbat pe o lancia lybra...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning