![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Botosani
cva poze... nu pune nimeni?
|
bravo, felicitarile mele :)
|
A doua intalnire 4tuning la Botosani, duminica(maine) ora 13:00, in poligon.
Toata lumea este invitata si asteptata cu sau fara masina pentru distractie(Se va vorbi despre revista vTuningRO, se va face drift pe zapada, prognoza zice ca ninge) etc etc... Va asteptam in numar cat mai mare ! |
bai..eu am fost, dar cel mai mult mi-a placut la sfarsit tipul cu dacia...ala a "rupt" tot! Pacat de opel`ul ala ca si-a stricat spoilerul, am si eu unul si stiu cum e cand se zgaraie sau strica..:(. Multa bafta in continuare la toti!
|
Hai ca a iesit bine, drifturi, invarteli, etc :D
Potos, nu ai putut sa te abtii, sa dai si tu o tura la urma :lol: |
am incercat, m-am luat cu vorba..alea alea..dar vorba ta. nu am putut sa ma abtin, oricum imi place "pista" multe curbe..favoritele mele:X kartinngg rullz. Poate la urmatoare intalnire vin cu masina mea..
|
Asteptam pozele. Ca am vazut doua filmulete de la Kamikaze.
|
3 Attachment(s)
Cateva filme de la BT...printre care si cel care a facut tot show-ul cu o dacie alba.
|
felicitari pentru Filmuletze..... poze nu au fost facute? :| As vrea sa posteze cineva si poze :D. Multa Bafta si la cat mai multe intalniri de genul asta ;). La mai mare.
|
poze..nu stiu, cred ca au fost facute, dar mai imp au fost filmele...:> au surprins momente mijto:>
|
Inca cateva filmulete gasiti si aici > https://forum.4tuning.ro/107-botosani/32444-bagam-drifturi-poligon/page-2.html
|
bei Shumi, data viioare trb po****t oleak poligonul ala ca e mare si parea cam gol...noi fiind si putini..sa iei masuri :P >:D<
|
Duminica 15.04.2007 intalnire intre toti pasionatii de masini din Botosani si nu numai.Locatia Poligonul Botosani:ora 13.00.
Se vor prezenta foto si un filmulet de la ziua tuningului 01.04.2007 de la Bucuresti,de catre cei care au participat.Trebuie sa ne mobilizam sa vedem daca facem sau nu o intrunire nationala in cursul verii la Botosani pentru lansarea comunitatii noastre. Va asteptam pe toti. Cu stima. |
la intalnirea de la botosani vin si eu :D
|
aia nationala, din vara :p
sa prezint si eu surprizele pana atunci :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning