![]() |
Re: IDuri de Yahoo! Messenger
Adauga ma nene si IDu' meu (nsl_craiova) in grupu' ala, sau da-mi ignore!
PS: GROW UP !!! |
durusselu <: :peace:
|
Baa nu suntetzi normali :)) fast_racer_sonik e id-u meu !!
Si yo vreau mass-uri multe :p |
ID mess:
ra2steg Id skype: ra2steg |
supapa_jr ... asta e id-ul meu...cine vrea sa dea add....am deja group 4tuning si nu sunt masser :P
|
gangsta_girl_mariaone_1
|
mikeedy , id meu
|
claudizza87
|
So... acum 2 zile, nefiind acasa, un prieten de-al meu - culmea - vorbea "cu mine" pe Y!M. Ma suna, ma-ntreaba unde sunt; ii spun ca sunt la munca si incepe sa rada: "cum domne? eu vorbesc cu tine pe net!". In momentu' ala mi-a picat fata. Cineva foarte cunoscut mi-a intrat pe ID, mi-a injurat cativa din lista, cu altii a vorbit frumos, dupa care a schimbat passu' - si alte date personale care-mi erau necesare la recuperarea parolei - si a iesit. Deci, daca va apeleaza cineva de pe IDul nsl_craiova si sustine ca sunt eu, e cat se poate de fals.
Am revenit la IDul vechi - si anume, craiova_racing, deci daca cineva doreste sa ma adauge in lista, este binevenit (specificati si cine sunteti, pls, ca nu am mai reusit sa recuperez decat cateva IDuri :( si... pe celelalte nu le stiu pe de rost. |
id-ul meu: dmx32run
|
id-ul meu: ggd_87
|
my id panaitescud.sunt mai tot timpul on .am ceva probleme de sanatate care ma tin la pat deocamdata.dar ma fac eu bine.
|
id : da0s5
|
andrey_andrey52
|
id: m2016v pt cine vrea
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:06. |
- Copyright 2026 4Tuning