Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Care va plac mai mult ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7904-plac.html)

fanete 23-02-06 15:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
am o fixatie ...
apare in peisaj urmatorul fapt:
ea se crede frumoasa (sa zicem) blonda...dar e urata cu spume ... mai frumoasa ar fi satena...iar toti baietii o evita...
ce face atunci gagica ????

care gagica? blonda sau bruneta?

d3vilish_lips 23-02-06 15:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"fanete\"
Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
Quote:

Originally Posted by \"mI^cHeLLe\"
nu e importanta culoarea parului important e sa ii stea bine ...si sa fie dragutza ...(parerea mea) :wink:

.......cel mai bun post de pana akum baietzi ........way to go girl :twisted: :twisted: :twisted:

banuuu, ca nu are relevanta cu gusturile baietilor referitor la culoarea parului

poate sa ii stea super bine unei fete cu culoarea ... negru, sa zicem, dar daca mie imi plac blondele nu are ce sa imi faca sa imi schimbe gusturile mele

.....sa zicem k e blonda si ii sta k naiba k e ff creola si arew un blond de ala morkov k altceva nu ii iese pe parul ei.....nu ar fi mai bine sa fie o kuloare care sa o prinda...? :roll:

Mustang 23-02-06 15:25

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
am o fixatie ...
apare in peisaj urmatorul fapt:
ea se crede frumoasa (sa zicem) blonda...dar e urata cu spume ... mai frumoasa ar fi satena...iar toti baietii o evita...
ce face atunci gagica ????

care gagica? blonda sau bruneta?

nu mai inteles...tipa se crede o frumuesete cand e blonda...dar toata lumea ar placea-o mai mult daca ar fi satena...

ea e blonda si toata lumea o evita...
ce face ea in momentul asta ?
va face o \"operatie\" si se va vopsi satena k sa fie placuta de baieti ?
sau va ramane asa pentru ca ea se indrageste asa ?

GolfuletzS 23-02-06 16:39

Re:

Quote:

Quote:

nu e importanta culoarea parului important e sa ii stea bine ...si sa fie dragutza ...(parerea mea) :wink:

.......cel mai bun post de pana akum baietzi ........way to go girl :twisted: :twisted: :twisted:

ne ivnadeaza fetele pe forum :D hai cat mai multe

bun venit michelle :D

EvLSant0S 23-02-06 20:11

haha michelle e pe forum daca nu ma insel cu mult timp inainte sa apari tu :P
si mai sunt si altele :)

GolfuletzS 23-02-06 20:14

pei da acum am remarcat`o ma intelegi ? :D

kitana parca era din cr ? nu ? nu mai intra ? :D

aleks 23-02-06 20:25

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

banuuu, ca nu are relevanta cu gusturile baietilor referitor la culoarea parului

poate sa ii stea super bine unei fete cu culoarea ... negru, sa zicem, dar daca mie imi plac blondele nu are ce sa imi faca sa imi schimbe gusturile mele

.....sa zicem k e blonda si ii sta k naiba k e ff creola si are un blond de ala morkov k altceva nu ii iese pe parul ei.....nu ar fi mai bine sa fie o kuloare care sa o prinda...? :roll:

poate se milostiveste cineva de ea si o ajuta sa constientizeze k nu-i suficient sa-ti palca tie, trebuie sa nu sperii copiii mici pe strada, asa ca ai face bine sa-ti skimbi culoarea parului...

Psycho 23-02-06 20:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
haha michelle e pe forum daca nu ma insel cu mult timp inainte sa apari tu :P
si mai sunt si altele :)

lipsesk o gramada de fete .. kitana sonya .. ami sunt cateva dar nu`mi vine acu in minte

EvLSant0S 23-02-06 20:37

oh da, si eu imi aduc aminte de kitana :P

mI^cHeLLe 23-02-06 21:29

GolfTuning ms de salutari ;)
EvLSant0S ca de fiecare data tu esti cel care informeaza \"publicul\" mereu la curent cu toate :P

cat despre blonda care sperie lumea ...cred ca daca e prea mandra de ea si despre felul in care arata, o sa ramana tot blonda ...daca nu o sa recurga la o schimbare sa sperem doar ca va fii alegerea corecta sau ca persoana care o va indruma are gusturi :)

Psycho 23-02-06 21:37

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

GolfTuning ms de salutari ;)
EvLSant0S ca de fiecare data tu esti cel care informeaza \"publicul\" mereu la curent cu toate :P

cat despre blonda care sperie lumea ...cred ca daca e prea mandra de ea si despre felul in care arata, o sa ramana tot blonda ...daca nu o sa recurga la o schimbare sa sperem doar ca va fii alegerea corecta sau ca persoana care o va indruma are gusturi :)

vorbeshti de blonda din poza sau de alta blonda ...

k sa revenim la topic ... voua care va plac .. mie imi plac toate .. hai sa va dau una .. fac p mine de ras ...

btw daca mai vretzi chinuri --> http://www.undernet.ro/poze/thumbnails.php?album=1258

hahahaha

i`m trag pe nas :P

Alexutzzz 23-02-06 22:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"

k sa revenim la topic ... voua care va plac .. mie imi plac toate .. hai sa va dau una .. fac p mine de ras ...:P

Darar draci in gaozu tau ai pus mortaciunea aia aici=)) :lol: :lol: esti fenomenal unde ai gasit caterink aia genetik(aka parazitii)

needBrain 24-02-06 00:17

app
avem o user-itza noua a forumului.in seara asta am vazut-o
@psycho--e din cta mosule :lol:

username-ul \"o'fata\" sau ceva de genu

moaa ce ochi dezvoltat am...cum mi -s parut ca am bunchit o fata noua....am si dat alarma :lol:

aleks 24-02-06 02:31

imi place despre tine, ai spirit de observatie :lol:

needBrain 24-02-06 02:39

ohooo....te pui cu creieru? 8) :wink:

All times are GMT +2. The time now is 16:05.

- Copyright 2026 4Tuning