![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
.....sa zicem k e blonda si ii sta k naiba k e ff creola si arew un blond de ala morkov k altceva nu ii iese pe parul ei.....nu ar fi mai bine sa fie o kuloare care sa o prinda...? :roll: |
Re:
Quote:
ea e blonda si toata lumea o evita... ce face ea in momentul asta ? va face o \"operatie\" si se va vopsi satena k sa fie placuta de baieti ? sau va ramane asa pentru ca ea se indrageste asa ? |
Re:
Quote:
bun venit michelle :D |
haha michelle e pe forum daca nu ma insel cu mult timp inainte sa apari tu :P
si mai sunt si altele :) |
pei da acum am remarcat`o ma intelegi ? :D
kitana parca era din cr ? nu ? nu mai intra ? :D |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
oh da, si eu imi aduc aminte de kitana :P
|
GolfTuning ms de salutari ;)
EvLSant0S ca de fiecare data tu esti cel care informeaza \"publicul\" mereu la curent cu toate :P cat despre blonda care sperie lumea ...cred ca daca e prea mandra de ea si despre felul in care arata, o sa ramana tot blonda ...daca nu o sa recurga la o schimbare sa sperem doar ca va fii alegerea corecta sau ca persoana care o va indruma are gusturi :) |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
k sa revenim la topic ... voua care va plac .. mie imi plac toate .. hai sa va dau una .. fac p mine de ras ... btw daca mai vretzi chinuri --> http://www.undernet.ro/poze/thumbnails.php?album=1258 hahahaha i`m trag pe nas :P |
Re:
Quote:
|
app
avem o user-itza noua a forumului.in seara asta am vazut-o @psycho--e din cta mosule :lol: username-ul \"o'fata\" sau ceva de genu moaa ce ochi dezvoltat am...cum mi -s parut ca am bunchit o fata noua....am si dat alarma :lol: |
imi place despre tine, ai spirit de observatie :lol:
|
ohooo....te pui cu creieru? 8) :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning