![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
@ santos:la figurat ma refeream.........dar si la propriu este posibil,uite io spre ex,din cauza sentimentelor,m-am \"scos\" cu un semn chiar in mijlocul sprancenei stangi.nu prea se observa,dar atunci cand il vad,imi aduc aminte si........doare...inside,ma-ntelegi |
si eu am unu' si doare rau...incerc sa il ascund cu diferite chestii, da' nu tzine :(
|
eu imi doresc .... :lol: :lol:
pe spate :lol: ca in alta parte am destule semne ... : / |
Re:
Quote:
total contraindicat, ca pastilele in supradoza :lol: :lol: |
mah...mai traieste :D da' fara instrument ;)
|
pai si care mai e scopul vietii fara instrument?
|
That is the question .... :lol:
adevarat ... nu prea mai are rost :lol: |
Re:
Quote:
mah e faza ca.......ce draq faci fara??????fara sex,etc automat si femeile ies din calcul....k.......si ele vor |
eeeee ......
sa se descurce ma nene ma ! cand le dai ... nu vor .. cand n-ai ... cer ce-i asta ? ..... |
Re:
Quote:
|
numai talmes-balmes ? :D
|
Re: Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii
Quote:
|
Da , scriu eu ... : / sa zicem .. nush .. e si intamplare oarecum , si regret si etc.
dupa .. \"episodul trecut\" am gasit ceva .. interesant .. o tipa .. 17 ani , bla bla bla, n-are rost sa intram in detalii .. eh .. ideea e ca .. in momentul de fatza pot sa fac o comparatie clara .. intre cele 2 relatii , so .. prima .. ma zbateam .. si ma zbateam .. si NU iesea NIMIC ... iar acum .. ca .. relatia a inceput cat eu eram cu gandu-n alta parte si tot asa .. nush , e altfel , oricum , mi-e tarsha sa mai ... pun .. botu .. la chestii gen .. te iubesc si tot asa .. so .. suflet .. nexam .. ea .. pare a fii .. tare indagostita :) si .. tot ce mi se pare aiurea e ca ... jur .. ma da jur , ca n-am facut nimic , gen texte .. si etc. eram prea .. secat de .. ce-mi facuse .... si .. totusi , tipa mi-a fost alaturi .. chit ca-i vbeam ei despre .. ce mi-a facut ... :) replicile gen \" o omor ... etc etc\" ma distrau rau , oricum , she was there 4 me .. nush cat am fost eu ptr ea .. nu conteaza .. tot incerc sa-mi dau un raspuns la intrebarea asta , cum e posibil ca atunci cand te zbati sa iasa bine , si te chinui , si incerci si etc. ... nu iese nimic , iar atunci cand stai ca un cealapa .. nu faci nimic , te iubesc de nu se mai poate ? ma depaseste grav rau de tot chestia asta .. o intamplare .. sunt curios ce parere aveti voi , eu .. i-am cerut tipei .. o pauza .. de ceva timp .. sa . nush .. ce-a fost in capu meu , ea a zis ca nu vrea .. in gandu meu , \"si ? \" in fine , cert e ca .. pauza .. ea tot ca nu , ca nu , etc , la un moment dat , primesc invitatie de la ea , sambata .. pe la ea , e singura bla bla .. intelegeti voi , fiind in pauza :) dupa ce-am refuzat-o de 100 de ori , ca nu vreau sa ne vedem si etc, ma cheama la ea ptr ... , i-am zis nu ... nu de alta , dar .. mi-e teama sa nu fii fost doar un test , plm , imi zicea hai sa iesim sa discutam .. ii ziceam nu , suntem in pauza :) , imi zice .. hai sa ... ii zic DA?! .. se leaga .. da` ... nu prea se leaga .. am gresit sau nu ? btw acum .. e gata , s-a linistit , am terminat cu pauza alea alea .. |
sa stii ca si eu am observat asta, pe cat de putina atentie le dai de la un punct, pe atat de tare le ambitionezi sa obtina ce vor.
dak reusesti sa mergi la ea, si sa nu para ca te-ai dus doar pt ca ti-a propus s-o faceti, go go go, nu rata ocazia, si pe urma mai vezi tu ce faci, ca oricum dupa aia e a ta :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning