![]() |
Re: AG 78 MHI
acolo unde intra in evacuare deja...cand iese din galerie...si intra in evacuare ? nu? e cam mult....eu am schimbat la nova cu vre-o 8mil catalizatoru..care e prima piesa de dupa galerie....deci la tine trebuie schimbata galeria cu tot cu suportu pompei de injectie...sau cum o veni la tine... :rolleyes2 nu e eftin nici in ziua de azi
app da-o cu teroson cat mai repede ca vine iarna si o sa iti faca surprize...cu ocazia asta studiaza-i semipragurile...si podeaua..pe sub scaune...toata partea ;) bafta! |
Nu imi vene sa cred ca o masina din 2000 poate avea atata rugina la praguri....Nici alea din 72 nu au asha rugina..
|
Quote:
Oricum, Mihai, depinde acum, cum faci tu reparatiile, daca le faci singur si cu ajutorul prietenilor, sa iasa cat mai ieftin, ar fi o chestie...daca nu...este posibil sa te duca la final mai mult decat daca ti-ai fi luat una tinuta la garaj. |
3 Attachment(s)
Poze noi cum arata in prezent viitoarea AG 78 MHI
|
Foarte bine da cu stalpii negrii si folie:D
Cat te-a costat folia.. ca vad ca e omologata:D Triplele le lasi asa? nu le innegresti ?:P |
Pentru triple eu aş zice să le faci doar dunga de sus ( cea cu semnalizare şi manşalier ) să o facă neagră!... Restul s-o lase aşa!...
|
Triplele alea ar da bine, facute cu lac rosu...Duplicolor;)...si masina este rosie, nu vor fi prea evidente.
|
Quote:
Quote:
|
Pai chiar ma miram..la ce era acolo....ai rezolvat-o asteptam niste poze cu partea dreapta..sa vdm cum a iesit ..
|
5 Attachment(s)
Pragurile am sa le vopsesc in culoarea masini.Barile temporar le las negre.
|
arata f bine masina la ora actuala cum este..dar eram curios cum ai reparat tu pragul..dar ai pus dastea de plastic..
|
Frumoasă!... Cu timpul să-ţi pui pe faţă prelungire de Golf 4!... O să faci senzaţie cu aia, avea si NUT-ul pe a lui, tot de Golf 4 şi se vedea crimă, aşa!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cateva idei pt partea spate
|
Vine bine cu triple dark eyes!...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |