Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/7785-ext-dj-21-pmd-oltcit-craiova.html)

bodyspeed 01-01-07 08:20

Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova

Quote:

Originally Posted by Drroqhy (Post 681097)
MEGA RESPECT PT PMD. SI UN ANU PLIN DE PREMII SI REALIZARI. Sper sa-l vad vad si eu in 2007 live ca nu am avut ocazia.

odata cu anul 2007 vin totodata si multe realizari ....care incep sa se contureze inspre primavara........ ;)
asa ca ... urmeaza suprize in toate domenile... la masina ...lui dany.. unele mai putin placute..pentru prieteni de pe.. pista.. :lol: :lol: :lol: dar nu dezvaluim nimic.....;)
si Drroqhy o sa ia ocazia sa vezi masina... chiar schimbata la cateva aspecte

.....de la dany... pentru voi toti": un an nou cat mai bun... si plin de realizari...
bafta multa..la toti...sa fiti iubiti

bodyspeed 03-01-07 17:42

2 Attachment(s)
flacari am dat....:rolleyes2
am dat ;)
fum colorat am scos :rolleyes2
am scos ;)
... azi :D .. a fost de incercare...;)
mai mult fum... next time...;)

alexzander407 03-01-07 20:45

wow !!! am vazut asta seara masina lu BODY e PERICOL !!! da e TOP SECRET !!! o sa vedeti o olteanca de vis pe strazile noastre cat de curand !!! BAFTA in continuare si sper sa ne mai auzim la un suc

tune_AKj 04-01-07 07:58

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 683430)
flacari am dat....:rolleyes2
am dat ;)
fum colorat am scos :rolleyes2
am scos ;)
... azi :D .. a fost de incercare...;)
mai mult fum... next time...;)

dap.....frumoasa "olteanca" :-) :-) ....in primavara ..o sa "arate" si o sa se "auda"...mai mult decat bine...prietenii stiu de ce:-)

cosmin92 16-01-07 22:32

Oltenilor suntetzi cei mai tari la tunat oltcite :) bvv

Viduka11 19-01-07 13:43

arata chiar super bine...bv bv

MARI_NSL 19-01-07 23:27

frumos, sa aiba grija de el sa nu il loveasca vre unu ,ca e pacat de munca

kncer 28-01-07 23:12

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 204463)
este al unui prieten dany si as vrea sa vad si parerile voastre fie pro fie contra cam atat am de spus pozele vorbesc de la sine :peace:

SALUT imi place saitu vostru am urmarit imagini, filmulete cu oltcituri,am si eu un oltcit din 86 mi-am pus un bord de kadett gsi electronic functioneaza tot ce poate el ,mai nou de vreo 3 ani am si injectie multipunct tot de gsi.Pt primavara servodirectie, abs si turbina daca se fac bani.De motor comprimat nu are rost sa mai vb.Mi-ar face placere sa colaboram pe viitor.

Laure2fast 29-01-07 08:53

Quote:

Originally Posted by kncer (Post 720144)
SALUT imi place saitu vostru am urmarit imagini, filmulete cu oltcituri,am si eu un oltcit din 86 mi-am pus un bord de kadett gsi electronic functioneaza tot ce poate el ,mai nou de vreo 3 ani am si injectie multipunct tot de gsi.Pt primavara servodirectie, abs si turbina daca se fac bani.De motor comprimat nu are rost sa mai vb.Mi-ar face placere sa colaboram pe viitor.

:lol: :lol: :lol: sa ne anunti si pe noi cand ii pui abs si servodirectie...si cum procedezi sa facem si noi :lol: :lol: :lol:

kncer 29-01-07 11:24

Cind o sa ma apuc de treaba am sa va anunt,dar as avea si eu o intrebare,ce ulei mi-ati recomanda si mie pt motor ca mai mult de 6-7 mii nu prea ma tine motorul se cam topesc pistoanele ultima oara sa topit unu acum o saptamina aveam ulei castrol acum i-am bagat divinol.Binenteles i-am dat forja tare cind sau topit.

Laure2fast 29-01-07 19:47

bagai ulei de la bunica..calitate superioara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OltcitPower 29-01-07 19:48

si totusi...de ce nu abordezi sectiunea Oltcit?

kncer 30-01-07 09:15

ok scuze nu mi-am dat seama.

bodyspeed 03-02-07 09:08

1 Attachment(s)
dupa ceva offtopic pe aici...,;)
am facut si un filmultez.. am vrut sa le scoatem un pic.. prin oras.. dar din nefericire.. a fost plin de basti albe.. peste tot.. unde te uitai.. ..
am fost in recunoastere.. cu alta masina..;)
cu prima ocazie.. \ facem
un mic filmulet momentan

Drroqhy 03-02-07 10:43

super tare :-P dar ar fii fost si mai mishto daca vedeam ceva mai mult decat neoane si faruri... :-P

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning