![]() |
Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova
Quote:
asa ca ... urmeaza suprize in toate domenile... la masina ...lui dany.. unele mai putin placute..pentru prieteni de pe.. pista.. :lol: :lol: :lol: dar nu dezvaluim nimic.....;) si Drroqhy o sa ia ocazia sa vezi masina... chiar schimbata la cateva aspecte .....de la dany... pentru voi toti": un an nou cat mai bun... si plin de realizari... bafta multa..la toti...sa fiti iubiti |
2 Attachment(s)
flacari am dat....:rolleyes2
am dat ;) fum colorat am scos :rolleyes2 am scos ;) ... azi :D .. a fost de incercare...;) mai mult fum... next time...;) |
wow !!! am vazut asta seara masina lu BODY e PERICOL !!! da e TOP SECRET !!! o sa vedeti o olteanca de vis pe strazile noastre cat de curand !!! BAFTA in continuare si sper sa ne mai auzim la un suc
|
Quote:
|
Oltenilor suntetzi cei mai tari la tunat oltcite :) bvv
|
arata chiar super bine...bv bv
|
frumos, sa aiba grija de el sa nu il loveasca vre unu ,ca e pacat de munca
|
Quote:
|
Quote:
|
Cind o sa ma apuc de treaba am sa va anunt,dar as avea si eu o intrebare,ce ulei mi-ati recomanda si mie pt motor ca mai mult de 6-7 mii nu prea ma tine motorul se cam topesc pistoanele ultima oara sa topit unu acum o saptamina aveam ulei castrol acum i-am bagat divinol.Binenteles i-am dat forja tare cind sau topit.
|
bagai ulei de la bunica..calitate superioara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
si totusi...de ce nu abordezi sectiunea Oltcit?
|
ok scuze nu mi-am dat seama.
|
1 Attachment(s)
dupa ceva offtopic pe aici...,;)
am facut si un filmultez.. am vrut sa le scoatem un pic.. prin oras.. dar din nefericire.. a fost plin de basti albe.. peste tot.. unde te uitai.. .. am fost in recunoastere.. cu alta masina..;) cu prima ocazie.. \ facem un mic filmulet momentan |
super tare :-P dar ar fii fost si mai mishto daca vedeam ceva mai mult decat neoane si faruri... :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning