![]() |
Re: Race Driver: GRID
Ar fi bine sa lasati discutiile de genu' pentru messenger.
|
Intra cineva acum?
Am o sesiune cu masini prototip clasice. Daca vreti se numeste MihaiDS parola DARKSIDE (majuscule si fara spatiu intre cuvinte) Vorbesc de cei cu vers. 1.2 _____________________________ Am facut sesiunea. >>>>>>Astept doritori. ;)<<<<<< |
Mai facem ceva in seara asta ????
|
Nu facem nimeni joc?
|
Fac eu daca e. Deci sesiunea lui Daniel,cea privata e sau nu e?
Daca nu e fac eu una cu GT-uri: MihaiDS Parola:DARKSIDE (cum se vede fara spatiu si cu majuscule). Pt. vers 1.2 Deci nu e sesiunea lui Daniel. Eu am vers. 1.2 mi-a spus asta cand am vrut sa instalez patch-ul postat de Daniel. Deci daca era aparea la lista dar nu apare asa ca nu este. Fac eu sesiune cu GT-uri acum. Deci vedeti mai sus userul si parola. ;) |
Salutare...
imi cer scuze ca nu ma pot tine de cuvant, dar nu pot ajunge acasa momentan...sunt intr-un PetromV am gasit o retea wireless si m-am conectat sa-mi cer scuze. Amanam pe maine seara? |
ok atunci pe maine seara !!!
|
Am facut eu o sesiune. Vezi mai sus. MihaiDS
Parola:DARKSIDE (cum se vede asa se si scrie) Este cu GT-uri nu cu drift. |
Quote:
|
Sigur.......
Ce versiune ai? |
e 1.2 e luat patchu de pe thredul asta
|
Si la mine e 1.2 ca mi-a zis ca deja am 1,2 si ca nu am de ce sa mai instalez patchul de aici. Asa ca nu l-am mai instalat.
|
Quote:
|
Acum vad.
Nu te vad din pacate. Daca tot nu ne vedem facem niste curse la ranked? Baga la custom session si dai la europa si la LE MAns Serie GT2 sa dam si noi o tura. ;) Te astept sa ma gasesti. ;) :) |
Deci la ce ora facem sesiune azi?
Asta daca facem. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning