![]() |
Re: Ne cuplam pt cumpararea de kituri Bixenoane ?
Quote:
|
Quote:
O zi buna! |
salut serban. am si eu o intrebare la tine. am o nubira 1 din 99 si as vrea sa imi pun xenon pe ea. din cunostintele mele reduse in domeniu stiu ca as avea nevoie de h4 bixenon ,nu? imi pot da un pret si daca poti ofer montaj in iasi ( vad ca tu esti din bucuresti)? mersi mult.
|
Quote:
Da, te pot ajuta cu montaj si in acea zona, am un amic priceput, montajul la el ar fi 50lei. Da, la nubira ! ai nevoie de H4 si vei avea Bixenon Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Toate kiturile beneficiaza de garantie reala(scrisa) de 12luni ! Promotii de sezon : reducere 20lei sau pereche leduri smd superflux pt pozitie cadou ! |
De actualitate!
|
Valabil!
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci sa facem si noi o oferta de nerefuzat, deschisa doar pt cei care pun calitatea inaintea pretului :
Kituri cu ballastri ultraslim digitale de generatie noua care nu dau erori, deci nu va trebuie anulatoare(cheltuiala in plus),mult mai stabile de 3 ori mai subtiri si mai usor de montat pe orice model de auto ! Kituri single de 35W ca : H1,H3,H7,H8,H11,HB3,HB4,H27,etc Pret per 1 kit = 260lei Pret per 2 kit-uri = 250lei Pret pt 3-5kituri = 240lei Pret pt peste 6 kituri = 220lei Kituri bixenon de 35W ca : H4 sau H13(Toate masinile care au un singur bec pt ambele faze) Pret per 1 kit = 330lei Pret per 2 kit-uri = 320lei Pret pt 3-5kituri = 310lei Pret pt peste 6 kituri = 290lei Pt kitul de 55W(tot slim) recomandabil la masinile cu lupa in far se mai adauga 50lei. Toate kiturile beneficiaza de garantie reala(scrisa) de 12luni ! Promotii de sezon : reducere 20lei sau pereche leduri smd superflux pt pozitie cadou ! |
Revin la tine Serban : ma intereseaza pt un Espero un kit xenon H1 35w 4300k , max 5000k.
|
Quote:
|
Oferta valabila!
|
@ serban mai aduci faruri cu lupa pt cielo? sau stopuri "lexus"?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning