![]() |
Re: Masina mea : Opel Astra f 1.6
ce gasesti pe piata noastra..nu e asa de bun.poti incerca castrol magnatec...dar eu iti recomand MOTUL
|
si eu am auzit de motul ca e ok, dar unde gasim?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai bag o poza cu rotile de vara montate :) as vrea sa ii fac stalpii si plafonul cu colant negru , trebuie sa schimb si in talon culoarea ?
|
Quote:
NU CRED...:)eu am inteles,ca exista o proportie in culoare masinii(culoarea care predomina)mai concret iti poti face atat plafonu,stalpii cat si capota colantat negru si nu se ia nimeni de tine:)bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
Ti-am zis si la mine pe topic. Nu trebuie sa depaseasca mai mult de 40% din culoarea masinii. succes pe mai departe.
|
Quote:
Taică-miu lucrează la R.A.R şi ştiu bine ce zic! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
am reusit sa dau stopurile clare si am luat unele de GSI :) am reusit sa ii scot si chestia aia galbena de la semnalizare arata super
acum mi-am luat si eu releu de stergatoare de golf 3 poti seta viteza la temporizator |
Alta viata, cred totusi ca ar arata mai bine cu bandou intre stopuri si numarul la locul lui.
|
Buna "miscarea"... si cu triple... si cu releul !
Ma bucur ca ai gasit, in sfasit, triplele ! |
Mult mai frumoase astea decat alea clare care le aveai. Alea mi se par cel mai nereusit model de stopuri pt F. (dupa alea clare cromate)
|
masinuta a suferit un accident :( aripa stanga fata si roata varza plus directia nu mai exista) aaa si eu fara permis plm din cauza uni mos care nu se uita pe unde merge asa e la noi in romania :( :( :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning