Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club MATIZ (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/76481-club-matiz.html)

TZN 85 BUB 07-09-08 23:57

Re: Club MATIZ

5 Attachment(s)
hop si eu cu cateva poze cu buburuza pe la interior.... PS: stiu ca e praf prin masina... abia venisem de la munte si eram prea obosit pentru o spalatorie...

TZN 85 BUB 11-09-08 07:36

2 Attachment(s)
m-am interesat de stopuri pentru matiz ..ceva diferit de ceea ce are matizu. si am intrat pe un site si am vb cu o d-na. erau doua modele de stopuri...cele din imagine. iata si rspunsul d-nei.

Number: LS-DL-011
Name: MATIZ '01 TAIL LAMP
USD8.96/PIECE

Number: LS-DL-056
Name: MATIZ '01 TAIL LAMP(CRYSTAL)
USD10.76

A.Above price is FOB SHANGHAI,CHINA.
B.Min Quantity: 200PCS PER ITEM;
C.Payment: 30% in advance by T/T,70% before shipment by T/T.
D.Delivery time: one month after receive 30% in advance by T/T.
E.Price valid time: 30 days

ideea e ca un set de stopuri matiz ajunge la 10 $ . dar tre sa fim 200 de pers ca sa vina din china pana la noi in romania gratis. ce facem... ne strangem 200 de persoane... stiti pe cineva care are o firma si vrea sa cumpere 200 de bucati ? salutare si sa auzim de bine,

RD-Woo 11-09-08 08:26

Este exact aceeasi situatie cu
care ne-am confruntat si noi, insa pt faruri!
raspunsul a fost acelasi (min. 200seturi)
si probl a fost aceeasi... lipsa acestor 200pers
chia si lipsa unei firme care ar fii dispusa sa investeasca
(fara a avea certitudinea ca le va vinde pe toate...)
in aducerea acestor seturi...
chiar si impreuna cu cei de pe daewooclub tot nu ne-am stans atat... :(

WOLFI3 19-09-08 19:56

Da oameni buni...voi chiar nu observati ca aceste stopuri sunt pentru MATIZ 2?????

Uitativa la forma lor....ar trebui refacuta toata tablaria din spate!!!!!

Mai informativa inainte sa vorbiti inselaciuni!!!

mitzy 21-09-08 23:39

cum intru si eu in clubul vostru plsssss am si eu o buburuzaaa si vreau si eu in clubbbbbb

mitzy 21-09-08 23:42

ma bag si eu pt stopurile de matiz sincer mai ales al 2lea model e super

Mustang 22-09-08 12:00

Quote:

Originally Posted by mitzy (Post 1768157)
cum intru si eu in clubul vostru plsssss am si eu o buburuzaaa si vreau si eu in clubbbbbb

Baga niste poze cu ea. :D

coman razvan 22-09-08 17:04

Quote:

Originally Posted by mitzy (Post 1768157)

Cati ani ai? Ca la profil nu este completat! :D

mitzy 22-09-08 18:25

8 Attachment(s)
am 21 de ani +carnet de 1 an uite si niste poze cu maty meu

ma primiti si pe mine la voi in club ??:D

Ady_R_001 22-09-08 23:05

Sal all... mi am luat si eu o buburuza, cand mai faceti intalniri? cateva intrebari celor mai vechi si celor care au mai umblat pe la masinute..ce vopsea sa folosesc pentru a mi vopsi spoilerele in culoarea masinii ca sa nu se cojeasca? o sa mai revin cu posturi, dar acum sunt obosit..pe maine;)

Dr3adLorD 23-09-08 00:21

Quote:

Originally Posted by mitzy (Post 1769435)

normal ca esti binevenit. Mie personal nu-mi plac literele chinezesti de nici o culoare

Robert_MNW 23-09-08 10:58

Quote:

Originally Posted by Ady_R_001 (Post 1770073)
Sal all... mi am luat si eu o buburuza, cand mai faceti intalniri? cateva intrebari celor mai vechi si celor care au mai umblat pe la masinute..ce vopsea sa folosesc pentru a mi vopsi spoilerele in culoarea masinii ca sa nu se cojeasca? o sa mai revin cu posturi, dar acum sunt obosit..pe maine;)

Nu conteaza vopseaua conteaza pasii predecesori vopselei...matuire plasto fix parca nus sigur dar in nici un caz vopseaua,la vopsea sa ai grije la nuanta atata tot!

Robert_MNW 23-09-08 11:01

Quote:

Originally Posted by mitzy (Post 1769435)

ma primiti si pe mine la voi in club ??:D

Sa ai grije de el!Si iti dau un sfat da jos literele alea si ornamentu ala arata mai mult a rat de porc decat ornament de toba...:pistoles:

TZN 85 BUB 25-09-08 21:55

intrebare : vreau sa demontez bordul de la matiz pentru a-l vopsi. aici ma refer la tot bordul, nu la consola centrala. stie cineva cate suruburi are, pe unde sunt, daca o sa intampin ceva probleme in ceea ce vreau sa fac ? are ceva cleme ascunse... ? ceva suruburi ? ceva cabluri ? astept raspunsuri.. si niste poze ca sa scoata in evidenta suruburile mascate...sau eventualele cleme si cabluri. multam,

Robert_MNW 25-09-08 22:00

Salut...acopera tot ce e de acoperit si vopseste-l nu te chinuii degeaba.Chiar nu are rost si eu am vopsit la fosta masina bordu si nu l-am dat jos!

All times are GMT +2. The time now is 00:45.

- Copyright 2026 4Tuning