![]() |
Re: Club MATIZ
5 Attachment(s)
hop si eu cu cateva poze cu buburuza pe la interior.... PS: stiu ca e praf prin masina... abia venisem de la munte si eram prea obosit pentru o spalatorie...
|
2 Attachment(s)
m-am interesat de stopuri pentru matiz ..ceva diferit de ceea ce are matizu. si am intrat pe un site si am vb cu o d-na. erau doua modele de stopuri...cele din imagine. iata si rspunsul d-nei.
Number: LS-DL-011 Name: MATIZ '01 TAIL LAMP USD8.96/PIECE Number: LS-DL-056 Name: MATIZ '01 TAIL LAMP(CRYSTAL) USD10.76 A.Above price is FOB SHANGHAI,CHINA. B.Min Quantity: 200PCS PER ITEM; C.Payment: 30% in advance by T/T,70% before shipment by T/T. D.Delivery time: one month after receive 30% in advance by T/T. E.Price valid time: 30 days ideea e ca un set de stopuri matiz ajunge la 10 $ . dar tre sa fim 200 de pers ca sa vina din china pana la noi in romania gratis. ce facem... ne strangem 200 de persoane... stiti pe cineva care are o firma si vrea sa cumpere 200 de bucati ? salutare si sa auzim de bine, |
Este exact aceeasi situatie cu
care ne-am confruntat si noi, insa pt faruri! raspunsul a fost acelasi (min. 200seturi) si probl a fost aceeasi... lipsa acestor 200pers chia si lipsa unei firme care ar fii dispusa sa investeasca (fara a avea certitudinea ca le va vinde pe toate...) in aducerea acestor seturi... chiar si impreuna cu cei de pe daewooclub tot nu ne-am stans atat... :( |
Da oameni buni...voi chiar nu observati ca aceste stopuri sunt pentru MATIZ 2?????
Uitativa la forma lor....ar trebui refacuta toata tablaria din spate!!!!! Mai informativa inainte sa vorbiti inselaciuni!!! |
cum intru si eu in clubul vostru plsssss am si eu o buburuzaaa si vreau si eu in clubbbbbb
|
ma bag si eu pt stopurile de matiz sincer mai ales al 2lea model e super
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
am 21 de ani +carnet de 1 an uite si niste poze cu maty meu
ma primiti si pe mine la voi in club ??:D |
Sal all... mi am luat si eu o buburuza, cand mai faceti intalniri? cateva intrebari celor mai vechi si celor care au mai umblat pe la masinute..ce vopsea sa folosesc pentru a mi vopsi spoilerele in culoarea masinii ca sa nu se cojeasca? o sa mai revin cu posturi, dar acum sunt obosit..pe maine;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
intrebare : vreau sa demontez bordul de la matiz pentru a-l vopsi. aici ma refer la tot bordul, nu la consola centrala. stie cineva cate suruburi are, pe unde sunt, daca o sa intampin ceva probleme in ceea ce vreau sa fac ? are ceva cleme ascunse... ? ceva suruburi ? ceva cabluri ? astept raspunsuri.. si niste poze ca sa scoata in evidenta suruburile mascate...sau eventualele cleme si cabluri. multam,
|
Salut...acopera tot ce e de acoperit si vopseste-l nu te chinuii degeaba.Chiar nu are rost si eu am vopsit la fosta masina bordu si nu l-am dat jos!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning