![]() |
Re: Machete in lucru - blue_macca
48 Attachment(s)
Revin :D
pentru BMW : nu folosesc rasina, iar sasiul este cel original, cu multe modificari; tobele sunt din tevi metalice, iar finalele de pe un z3m. Se pare ca am omis sa pun poze cu Ferrari 550 Maranello 1/18 Bburago italy macheta care tot la un Andrei a ajuns cateva poze de cand a ajuns pe mainile mele; cateva... mai multe poze din timpul lucrarilor; [nu cred ca mai are rost sa listez modificarile] restul urmand sa vina dupa scurt timp de suspans :twisted: to be continued... |
o gramada de modificari bune...bravo Blue!!!
|
Frumos ! Īmi place cum ai lucrat. Aștept niște poze cu produsul final că sigur arată foarte bine.
|
dar Ferrari f50 nu il mai faci GT sau iti trebuie un coupeu ca sa mearga?Si bmw m3 e 46 ai cam lasat in urma tema de la NFSMW.
|
wow :O 550-ul e crima
bravo pentru ce ai facut :) |
la motor ai schimbat ceva??
|
Da.Din caluti a dat-o pe magari:lol:...felicitari pentru ce ai realizat cu acest ferrari...bafta
|
[QUOTE=cardone;4645744]Da.Din caluti a dat-o pe magari:lol:
credeam ca pe iepuri.. |
Foarte frumos:yikes:...asteptam poze cu el pe lumina zilei:dribble:
|
vinzi un set de jante ? frum ferrari ...si ca model si cum l-ai facut :shock:
|
18 Attachment(s)
Quote:
la E46 ma avantasem eu cam mult in asteptari; se poate face, insa ideal ar fi ca la baza sa fie un M3 E46, sau macar un E46 simplu dar in 2 usi. Quote:
Quote:
in rest, merci baieti de pareri; nu va mai tin in 'suspensie': totusi, nu am din pacate inca poze cu varianta finala (leduri + stickere discrete) |
Ce şolduri are :dance:
|
Arata bine al naibii.
Imi plac mult jantele astea dublate, cum vin pe ea. |
Din ce am vazut eu acolo..am ajuns la ideea ca are un fund foarte frumos...:yikes::yikes:
|
imi plac mult scaunele alea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning