![]() |
Re: Piese auto orice marca - comenzi online
ma intereseaza 2 semnalizari aripi , seat ibitza 2008
|
2 Attachment(s)
Doresc un pret la urmatoarele. Multumesc .
|
salut!eu vreau sa stiu cam cat costa o fulie vibrochen(amortizor vibratii) pentru o laguna 2 2.2 dci din 2002!astept raspunsul!multumesc!
serie caroserie-VF1KG0F0627060279 cod motor-G9T-D7-02 |
Salut ,
Pt seat nu am. Pentru mercedes nu am sorry. @ludacris_luke - maine dim ai raspuns aici. |
Fulia nu o am sorry
|
Salut !
Ma poti ajuta cu simering pentru o caseta de directie la un Opel Zafia , DTI , 2oo3 , motor de 2.0 ...Multumesc anticipat !:) |
Simering nu imi pare rau
|
salut ma intereseaza si pe mine un motoras de relanti pentru un opel astra f cabrio din 95 motor 1800 cmc si 115 cai daca ai si la ce pret ? multumesc.
|
Salut ,
Daca e monopunct am pe SH la 290 ron |
sal...
m-ar interesa pt un renault symbol urmatoarele piese : 1. capete bara (stg+drt) 2. flanse amortizor+ rulmenti flanse amortizor 3. pompa apa 4. fulie alternator 5. chit distributie (componentele separat) 6. chit accesorii (componentele separat) PS: la reperele solicitate mai sus as dori sa mentionati producatorul si pretul. renault symbol 2005, 1.4 8v, 55 KW (A.C, servo) tip motor K7J-A7 VF1LB0BC533954355 |
Salut ,
Cap bara RADAELLI - 96 ron / buc Rulment cu flansa SACHS - 140 ron / buc Fulie alternator nu am. Kit distrib. imi da pentr K7J-780 nu stiu daca e al tau nicaieri nu imi arata la sf A7 si la fel si cu pompa de apa Kit accesorii nu am. :!:Acum si piese second-hand:!: |
Salut
Pivot inferior pentru un Fiat Marea berlina 1.6-16 valve ai? si la ce pret? |
Salut ,
Mi-l da la pivot intermediar exterior - 45 ron |
Caut urgent caseta de directie de IVECO.. info mai jos.
Autoutilitara IVECO 35.10 TURBODAILY An. 1997 Motor de 2798 cm3 Motorina tip motor: SOFIM 8140.23-3711 Info. urgent la 0728206480 - Radu |
Sorry nu avem scuze ca am raspuns tarziu dar nici pe SH in Germania nu am gasit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning