![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
Am de pus si proiectoare p 10 leduri fiecare si volan sport de la momo ....:shock::shock::lol::rolleyes2:twisted:8):???:
|
6 Attachment(s)
Elvislorin ... multe poze ... f multe neclare ... daca nu avem si noi un Golfuletz propriu :lol::lol::lol::lol:
Gangstah ... ia sa apari la o sedinta foto ;) pana una alta ... new member : Bebe - YMF - Golf 4 TDI Kamei |
2 Attachment(s)
Update :
WAL - Vectra Suspensii sport FK fata-spate masina a ajuns mai aproape de asfalt cu aproximativ 5-6 cm 8) |
:twisted::twisted::twisted:8):DDeci....tre sa mentionez k au fost montate proiectoarele p led si k o sa dau autografe incepand cu orele 20 in fata la primaria DTS..:D:D:D
|
Dodo...E vineri si ma gandeam sa facem ce faceam noi odata ...;);)...Cu masinile sa nu isi faca lumea impresii;)...Poti sa ma suni sa vedem ce facem
|
nu in seara asta...
au fost lansate cateva provocari si o sa se faca onorurile maine seara ! :lol::lol: |
Quote:
|
cum nu ne intalniram ma?
sucu ala ce fu` :lol::lol::lol: ? iti zisai boss cum sta treaba .. stai linistit 8) |
hai bai dati arama pe fatza...adica lasatzi id-ul vostru de mess ca sa va agatze pustoaicele...pana la urma asta e adevaratul scop:2gun:
:twisted:Si de unde atatea pustoaice pe site-uri de tuning k dak vad una o mananc la kt sunt de infometat...lasam si noi id-ul p site-uri k playboy si restu nu pe forum 4 tuning k il vede tata :evil: gangstah ... am facut o gluma .. ia`o asa cum e :evil: elvislorin ... nu agatza nimeni ! :evil: NSL = pasionati auto ... nu pitzipoance/cocalari ! :chillpill:lalala::chainsaw::pistoles::peace:Bv DoDo mi-a placut raspunsul tau ala cu cocalari :nospam::tenisclap:tenisclap:dance::bat::caffine:: yes::censored: |
8):rolleyes2Adevaratul scop pt ce?si dak tot vb fi si u mai explicit cu afirmatiile k yo unu mai de la tara nu imi dau seama de ce spui tu acolo....ce are messu cu 4tuningu si bla bla bla.....
|
Quote:
Yo crezui k sucu ala fu k nu ne-am mai vazut si noi 2 de ceva vreme :rolleyes2:rolleyes2 |
:blahblah:
|
baietii.. hai totusi sa trecem la lucruri serioase si sa nu mai bagam in seama asemenea afirmatii si specimene! rog seriozitate si bixu/golf/flo sa stearga posturile denigratoare!
|
abia acum am citit totu cap coada ...
Dolb .. atat elvislorin cat si gangstah sunt membri nsl dr.tr.severin din ultimele postari aici de catre ei nu am observat nimic care sa afecteze imaginea NSL sau asa ceva ... nu inteleg ce afirmatii ai gasit nefondate sau la cine te refereai cand ai spus "specimene" ... ? te rog sa ma lamuresti ... gangstah ... nu ai creat nimanui nici o problema .. stai linistit ;) |
Quote:
incercati sa nu fitzi prea vulgari la vb. (DODO sh Gangstah).......... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning