![]() |
Re: O cotoarba la dopat - Golf I
Bravo bre`, nu frumoasa, superba; ma faci invidios ca nu am bani inca sa dopez si eu o vechitura ca la carte; ce i-ai facut tu la masina, visez eu sa fac demult; una mica de grupa A.... Cum ar fi o Manta 400 replica...
Oricum, vreau sa o vad si sa o mangai si eu! |
vinerea asta sper sa o scot in oras.carburile si axa deocamdata nu le pun, astept sa se rezolva problema flanselor.momentan nu arata asa de bine ca trebuie spalata si montat interiorul.
|
hai mai repede ca vreau sa o vad in miscare.
|
am si eu o intrebare... cat ai dat pe vopsea si cat ai luat?
|
Chiar daca nu e 100% gata Felicitari
Si hai odata mai repede ca iau crescut fire de par alb lui "ala cu tractorul" care te tot astepta la semafor. PS: acuma critica, personal nu as fi ales culoarea aia dar cand am uit la poze si la cum a iesit pare o alegere chiar foarte buna, in schimb mie nu-mi plac stopurile asa inchise la culoare si geamurile, cred ca mergeau o leca am ideschise al culoare (nu prea mult ca nu se mai pupau cu vopseaua) |
Ba chiar mi-au descoperit femeile un fir alb zilele trecute...
Era de la golful astuia zici. Sper sa-i aranjezi dintii la distributie cum trebuie nenea :D |
ma deci treaba e asa: acum am volanta usurata , pompa aia electrica, dar carburile si axa inca nu.nu stiu de ce dar mi se pare ca nu trage cum trebuie, si treaba asta ma cam sperie.distributia e neatinsa, adica e cum trebuie.
frate sx, cand or mai fi bani la buget, luam stopuri mai shukare :) si la treaba cu culoarea, pana mea, o sa am o sedinta cu vopsitorul ala ca am impresia ca m-a cam luat de fraier. asterics, am avut nevoie de 3 litri, dar nu stiu ce sa zic, pentru ca ala a dat de parca era luata de la ma-sa.pretul nu-l mai stiu.oricum daca o vopseam la porsche ieseam mai ieftin. |
Cu o volanta usurata nu se face primavara :), acum depinde ce asteptari ai si ce putere are motorul stock. Pune tu axa si carburatoarele , regleaza-le bine si ai sa fi uimit. Sau te referi ca nu merge la fel de bine ca inainte?
|
Inainte mergea bine???
Poate daca il comparai cu fiesta de 70cp. Astept sa scoti untul din ala mic si verde omu... |
adica nu merge asa bine ca inainte.
chiar ma intreb serios daca chiar merita sa pun chestiile alea pe ea in conditiile in care avem 3 legale pe an, care si alea se temina inainte de termen ca se rupe careva in figuri. |
Aseara, pe la 19:30 te-am vazut pe Panduri. E o masina care atrage privirile... :)))
Multa bafta in continuare ! |
Ai scos verzitura pe strada bre?
Si nu te dau un scartz??? |
mersi shpeedy.eu am incercat sa nu o fac chiar asa de tipatoare incat sa atraga privirile.
bluey, vineri la ceas de seara ies baietii bre ;). dar cu scartul mi-e cam teama ca am niste gume de toata jena si poate fac poc. |
Quote:
Oricum locul de vineri e cu antecedente periculoase si nu m-as scartai cu nimeni iar pe acolo. Fa un credit si ia niste caucioace SH :D |
Man, chiar nu este tipatoare. Dar culoarea o prinde si masina arata foarte bine per ansamblu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning