Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - O cotoarba RWD (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/74633-golf-1-cotoarba-rwd.html)

Bogdan OCC 13-08-08 02:37

Re: O cotoarba la dopat - Golf I

Bravo bre`, nu frumoasa, superba; ma faci invidios ca nu am bani inca sa dopez si eu o vechitura ca la carte; ce i-ai facut tu la masina, visez eu sa fac demult; una mica de grupa A.... Cum ar fi o Manta 400 replica...
Oricum, vreau sa o vad si sa o mangai si eu!

scorpio GL 13-08-08 08:57

vinerea asta sper sa o scot in oras.carburile si axa deocamdata nu le pun, astept sa se rezolva problema flanselor.momentan nu arata asa de bine ca trebuie spalata si montat interiorul.

haristeas51 15-08-08 15:30

hai mai repede ca vreau sa o vad in miscare.

ast3riCS 15-08-08 16:26

am si eu o intrebare... cat ai dat pe vopsea si cat ai luat?

200SX 26-08-08 02:59

Chiar daca nu e 100% gata Felicitari

Si hai odata mai repede ca iau crescut fire de par alb lui "ala cu tractorul" care te tot astepta la semafor.

PS: acuma critica, personal nu as fi ales culoarea aia dar cand am uit la poze si la cum a iesit pare o alegere chiar foarte buna, in schimb mie nu-mi plac stopurile asa inchise la culoare si geamurile, cred ca mergeau o leca am ideschise al culoare (nu prea mult ca nu se mai pupau cu vopseaua)

bluey 26-08-08 09:52

Ba chiar mi-au descoperit femeile un fir alb zilele trecute...
Era de la golful astuia zici.
Sper sa-i aranjezi dintii la distributie cum trebuie nenea :D

scorpio GL 27-08-08 00:30

ma deci treaba e asa: acum am volanta usurata , pompa aia electrica, dar carburile si axa inca nu.nu stiu de ce dar mi se pare ca nu trage cum trebuie, si treaba asta ma cam sperie.distributia e neatinsa, adica e cum trebuie.
frate sx, cand or mai fi bani la buget, luam stopuri mai shukare :)
si la treaba cu culoarea, pana mea, o sa am o sedinta cu vopsitorul ala ca am impresia ca m-a cam luat de fraier.

asterics, am avut nevoie de 3 litri, dar nu stiu ce sa zic, pentru ca ala a dat de parca era luata de la ma-sa.pretul nu-l mai stiu.oricum daca o vopseam la porsche ieseam mai ieftin.

bobby_gsi2 27-08-08 09:39

Cu o volanta usurata nu se face primavara :), acum depinde ce asteptari ai si ce putere are motorul stock. Pune tu axa si carburatoarele , regleaza-le bine si ai sa fi uimit. Sau te referi ca nu merge la fel de bine ca inainte?

bluey 27-08-08 10:55

Inainte mergea bine???
Poate daca il comparai cu fiesta de 70cp.
Astept sa scoti untul din ala mic si verde omu...

scorpio GL 27-08-08 23:22

adica nu merge asa bine ca inainte.
chiar ma intreb serios daca chiar merita sa pun chestiile alea pe ea in conditiile in care avem 3 legale pe an, care si alea se temina inainte de termen ca se rupe careva in figuri.

shpeedy 28-08-08 08:46

Aseara, pe la 19:30 te-am vazut pe Panduri. E o masina care atrage privirile... :)))

Multa bafta in continuare !

bluey 28-08-08 09:19

Ai scos verzitura pe strada bre?
Si nu te dau un scartz???

scorpio GL 28-08-08 20:33

mersi shpeedy.eu am incercat sa nu o fac chiar asa de tipatoare incat sa atraga privirile.

bluey, vineri la ceas de seara ies baietii bre ;).
dar cu scartul mi-e cam teama ca am niste gume de toata jena si poate fac poc.

bluey 28-08-08 21:58

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1720517)
mersi shpeedy.eu am incercat sa nu o fac chiar asa de tipatoare incat sa atraga privirile.

bluey, vineri la ceas de seara ies baietii bre ;).
dar cu scartul mi-e cam teama ca am niste gume de toata jena si poate fac poc.

Asa te-am pomenit...
Oricum locul de vineri e cu antecedente periculoase si nu m-as scartai cu nimeni iar pe acolo.
Fa un credit si ia niste caucioace SH :D

shpeedy 29-08-08 07:28

Man, chiar nu este tipatoare. Dar culoarea o prinde si masina arata foarte bine per ansamblu.

All times are GMT +2. The time now is 10:50.

- Copyright 2026 4Tuning