![]() |
cum spunea si santos, cum spuneam si eu...mi se pare pe alt topic..ma rog nu cotneaza asta : la varstele pana in 20-22 de ani nu merita sa stai dupa curu' uneia ca sa il foot-garesti !
orice gaura (care consideri tu) ca merita incercata ... ie tocma' buna :D |
Re:
Quote:
dupa o juma' de an vad postul asta siiii...zic si eu ca Santos & Psycho... valib daca tot zici ca arata de nota 10+ dc dracu nu ai pus dopu' la punctu' sensibil ???? tu vrei sa fugaresti numai d-alea care gandesc ??? pai tocmai ca atunci alergi dupa una sa o f*ti pana la anu'...ia o proasta care nu se gandeste decat la pooola :D (sry de limbaj) |
Re:
Quote:
dupa o juma' de an vad postul siiiii...zic si eu ca Santos & Pshycho... valib daca tot zici ca arata de nota 10+ dc dracu nu ai pus dopu' la punctu' sensibil ???? tu vrei sa fugaresti numai d-alea care gandesc ??? pai tocmai ca atunci alergi dupa una sa o f*ti pana la anu'...ia o proasta care nu se gandeste decat la pooola :D (sry de limbaj) |
Re:
Quote:
|
Re: re
Quote:
dar asa sunt eu... daca vad ca e proasta de bubuie....mi se duce pofta. |
bubuie...da' nu stii de ce tipa desteapta dai (cine stie cat de desteapta e in ale sexului ... ever thought 'bout it?)
|
da ma , chiar , poate in pat e desteapta ..
|
sau mai degraba : ERA....ca tipu' a respins-o :)
|
Eu n`as fi ratat :twisted:
|
da' cine ar fi ratat ? :)
|
pai doar el :lol:
|
fiecare gandeste in felul lui, fiecare isi face viata lui, invatand din propriile greseli....
daca voi dati pe tot ce vine in cale...e decizia voastra eu incerc sa fiu mai selectiv, ca doar am de unde alege :wink: |
Re:
Quote:
|
valib..ai de unde alege?..mamaaa m-ai pus pe ganduri inseamna ca tu ai enshpe mii de femei.. :twisted: in acest caz imi cer scuze si poate imi faci si mie cunostinta cu cateva.. :idea: Lol
|
intotdeauna mi`au placut turcii care au harem ...
dar sa nu uitam k preteni`mi zic k sunt arab asa k ma pune p ganduri :p |
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning