Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce va atrage in mod special la o fata (sau la un baiat, dupa caz)? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7363-atrage-special-baiat-caz.html)

Mustang 27-09-05 12:30

cum spunea si santos, cum spuneam si eu...mi se pare pe alt topic..ma rog nu cotneaza asta : la varstele pana in 20-22 de ani nu merita sa stai dupa curu' uneia ca sa il foot-garesti !

orice gaura (care consideri tu) ca merita incercata ... ie tocma' buna :D

Mustang 27-09-05 17:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"valib\"
am fost in weekend in Ungaria, cu scoala, la un proiect Phare. Am fost vreo 100elevi, din oras de la noi+Bekescsaba.
Era o blonda super draguta(din Ungaria), dotari 10+, da era proasta de bubuia. Vroia neaparat sa se ciocaneasca cu cineva, la 10seara mi-a zis sa-i caut pe cineva cu care sa se rezolve, dar toti erau beti crita. Pe la 12 o apuca....m-o gasit pe mine sa o rezolv....si pur si simplu m-a dezgustat prostia, asa ca am refuzat-o.

Si uite...pentru mine conteaza sa aibe ceva si in cap...ca altfel nu merge, nici macar pentru o noapte.

frateeeeeeeee cum sa faci asa cevaaa ... zi`mi k ai scris asa ceva k sa ne faci noua in ciuda .. aoleoo sa`ti las numaru` meu de tel ...

eu unu merg pe principiul FTM ( foote tot ce mishca ) :) aoleoooo doamne cum potzi sa faci asa ceva .. o bubuiam de` emigra in Romania

nu te supara ca-ti zic .. dar ai facut o mare greseala !
psycho bine zici frate !

dupa o juma' de an vad postul asta siiii...zic si eu ca Santos & Psycho...
valib daca tot zici ca arata de nota 10+ dc dracu nu ai pus dopu' la punctu' sensibil ????
tu vrei sa fugaresti numai d-alea care gandesc ??? pai tocmai ca atunci alergi dupa una sa o f*ti pana la anu'...ia o proasta care nu se gandeste decat la pooola :D (sry de limbaj)

Mustang 27-09-05 17:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

am fost in weekend in Ungaria, cu scoala, la un proiect Phare. Am fost vreo 100elevi, din oras de la noi+Bekescsaba.
Era o blonda super draguta(din Ungaria), dotari 10+, da era proasta de bubuia. Vroia neaparat sa se ciocaneasca cu cineva, la 10seara mi-a zis sa-i caut pe cineva cu care sa se rezolve, dar toti erau beti crita. Pe la 12 o apuca....m-o gasit pe mine sa o rezolv....si pur si simplu m-a dezgustat prostia, asa ca am refuzat-o.

Si uite...pentru mine conteaza sa aibe ceva si in cap...ca altfel nu merge, nici macar pentru o noapte.

frateeeeeeeee cum sa faci asa cevaaa ... zi`mi k ai scris asa ceva k sa ne faci noua in ciuda .. aoleoo sa`ti las numaru` meu de tel ...

eu unu merg pe principiul FTM ( foote tot ce mishca ) :) aoleoooo doamne cum potzi sa faci asa ceva .. o bubuiam de` emigra in Romania

nu te supara ca-ti zic .. dar ai facut o mare greseala !
psycho bine zici frate !

dupa o juma' de an vad postul siiiii...zic si eu ca Santos & Pshycho...
valib daca tot zici ca arata de nota 10+ dc dracu nu ai pus dopu' la punctu' sensibil ????
tu vrei sa fugaresti numai d-alea care gandesc ??? pai tocmai ca atunci alergi dupa una sa o f*ti pana la anu'...ia o proasta care nu se gandeste decat la pooola :D (sry de limbaj)

RA_2fast4u 27-09-05 19:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sponsoru\"
Ah..acum am vazut..la varsta scrie la mine acolo 20 de ani.. :lol: si cand colo d'abia maine e ziua mea..deci sunt mai tanar cu o zi pe forum..tare.. :evil:

la multi ani atuncea :D si la cat mai multe femei masini si...nu in ultimu rand posturi :lol:

valib 27-09-05 19:16

Re: re

Quote:

Originally Posted by \"sponsoru\"
valib ...no offence..esti virgin?.. :lol: te pastrezi pt casatorie..?si nu o zic la misto dar sunt chiar curios poate chiar esti si atunci se explica multe..repet nu o lua ca pe o jignire.. :wink:

nu sunt virgin, de 3ani buni.
dar asa sunt eu...
daca vad ca e proasta de bubuie....mi se duce pofta.

Mustang 27-09-05 19:19

bubuie...da' nu stii de ce tipa desteapta dai (cine stie cat de desteapta e in ale sexului ... ever thought 'bout it?)

EvLSant0S 27-09-05 19:21

da ma , chiar , poate in pat e desteapta ..

Mustang 27-09-05 19:22

sau mai degraba : ERA....ca tipu' a respins-o :)

LaMishto 28-09-05 14:05

Eu n`as fi ratat :twisted:

Mustang 28-09-05 17:28

da' cine ar fi ratat ? :)

needBrain 28-09-05 21:25

pai doar el :lol:

valib 28-09-05 21:38

fiecare gandeste in felul lui, fiecare isi face viata lui, invatand din propriile greseli....
daca voi dati pe tot ce vine in cale...e decizia voastra
eu incerc sa fiu mai selectiv, ca doar am de unde alege :wink:

needBrain 28-09-05 21:47

Re:

Quote:

fiecare gandeste in felul lui, fiecare isi face viata lui, invatand din propriile greseli....
daca voi dati pe tot ce vine in cale...e decizia voastra
eu incerc sa fiu mai selectiv, ca doar am de unde alege :wink:

ok omu...fai cum vrei :wink:

sponsoru 28-09-05 23:17

valib..ai de unde alege?..mamaaa m-ai pus pe ganduri inseamna ca tu ai enshpe mii de femei.. :twisted: in acest caz imi cer scuze si poate imi faci si mie cunostinta cu cateva.. :idea: Lol

Psycho 28-09-05 23:27

intotdeauna mi`au placut turcii care au harem ...

dar sa nu uitam k preteni`mi zic k sunt arab asa k ma pune p ganduri :p

All times are GMT +2. The time now is 23:54.

- Copyright 2026 4Tuning