![]() |
Re: Fiat stilo
cu toate ca multa lume zice ca nu se merita, eu acum as alege 2.4, in loc de 1.8...nu e mare diferenta nici la consum si din motorul ala ai ce scoate....
|
2.4 nu am vazut sa fie apreciat pe aici .. dar dupa dotari e extraordinar ... sare in ochi si chiar .. ma gandesc pentru ca e ca orice masina, daca pica .. pica ... nu e ceva pentru a avea siguranta ca e buna, dar nici cum zicea tipul cu stilde de 1.2 ... ca nu stie nimeni .. ca uneori de vede :)... am o mare problema .. am 2 variante :
1. motor 1.8 133 hp 2. motor 2.4 170 hp consumul nu conteaza aproape deloc intre ele ... si apoi cand iei o masina paket cum e abbarth .. nici nu ar trebui sa te gandesti la consum ... ma conving singur .. dar inca nu stiu :) |
abarth'ul e si mai ieftin la nemti ;)
|
salut!vrea si eu sa schimb cureaua de distributie la fiat stilo si as vrea sa va intreb cam cat ma costa?k nu ma duk la reprezentanta k aia te "jupoaie" de bani.va multumesc
|
salut! eu am schimbat la mine distributia si m-a dus (acum un an) 100 euro. cu manopera te descurci tu!;)
|
apropo! de mult am zis aici de o intalnire :D hai sa o programam!! eu zic de 1 mai ;) e dupa paste si se indreapta si vremea:D . veniti cu propuneri, locatie , etc.
|
merci mult k m-ai informat.
|
stiu ca sunt in intarziere .. dar am o intrebare .. e bun motorul de 1.6 la Stilo ? 2003 ? mc ;)
|
sa sti ca e destul de bun...am un prieten cu un stilo de 1,6 si de 1 an nu s-a plans de nimic, e foarte multumit de masina si de motor.....bafta
|
mc mult de informatie ;)
|
Re: Sfat achizitie Stilo
acte pt stilo jtd nu are nimeni de vanzare?...imi place la nebunie masina,dar e imensa taxa pt 1.9 jtd
|
Re: Sfat Achizitie Stilo
Buna!
Am si eu o rugaminte la voi ....vreau sa imi cumpar masina in curand adica in cateva saptamani si nu ma prea pricep am tot cautat pe net pareri si masini; bani nu sunt multi cam 3000 E pt o masina de fete .Imi plac mult stilo astea dar vad ca nu este o idee buna adica consum mare,piese scumpe ,muulte defecte...alta varianta ar fi un ford sau un seat care imi plac in 2 usi ;Acum nu stiu si la astea cum e cu consumul piesele si cam ce parerea veti voi ...ce ma sfatuiti ?Nu sunt pasionata de masini doar vreau ceva dragut si care sa nu ma lase in strada :-P.astept parerile voastre si o sa va trimit poze cu alegerea . Stiu ca la CLUJ este un targ mai mare o sa merg acolo in cateva zile. |
Quote:
|
saptamana viitoare o sa introduc eu poze cu un stilo abarth in 3 usi- rosu si full care o sa fie de vanzare...pt cei interesati :D
|
salutare . detin linea 1.3diesel si vreau sa ma mut pe stilo 1.6 16v , se merita ? am gasit unul full ... si m`a incantat estetic. cat consuma 1.6 16 V?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning