![]() |
Re: STREET ZONE Cafe'
Quote:
din seria AU IESIT USI DE LA HIBERNAT DIREC PE PLAJA !! :lol::twisted:;) |
pe Edy l-am vazut eu:P in apropiere de REX. asa ca nu a scapat nici el.:))
|
4 Attachment(s)
inca 2-3 poze de pe plaja...
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
da...ala e.....ajntele BBS sunt de vanzare
|
este masina lui ANDU , cu greu de confundat !! :idea:
multumim de poze !! ;) |
azi masina a fost la pitesti .....am trecut p acolo si era altcineva la masina...si dupa 5 min a plecat andu cu masina....urat...un noroc vroiam sa zic si io....esti dator cu o tura cu rsu :lol::lol::lol:
|
nu cred ca a fost ursu la pitesti. am fost cu M6. am fost doar in trecere. ne mai vedem si cu alte ocazii
|
pai nu erai cu ursu....era cu M6-ele...dar ziceam ca ramai dator o tura cu ursu.....;)
|
raman acum ce sa fac
|
pana la urma GGD a parasit clubul ca am vazut o poza .. de la show in care avea streetzone pe faruri si parasolar
|
da , ggdul NU mai este membru streetzone ...
|
A fost decizia lui DANI si noi o vom respecta !!
Am ramas prieteni si fiecare decide ce este mai bine !! DA, este membru NSL mai nou, asta este tot ce stiu !! Imi pare rau ca nu mai este membru STREET ZONE, poate noi suntem un club mai mic care nu putem face fata cluburilor mari, dar raman la parerea ca suntem un club cu masini modificate, poate ca fiind putini si mai exclusivisti nu atragem atentia decat celor care chiar ne apreciaza ADEVARATA noasta valoare !! Multumim inca o data tuturor celor care ne apreciaza pentru felul nostru de a fi dar si pentru masinile pe care le avem !! Cu stima al vostru, XEL |
pentru a vedea si a sti mai multe despre noi sau despre clubul nostru va asteptam la noi pe site / forum .
|
KATANA TEAM ureaza tuturor membrilor STREET ZONE , sarbatori fericite , sanatate si sa ne vedem cu bine la evenimente.
VLX |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning