![]() |
Re: Miss Popularitate - 4Tuning Days 2008
adevarat!;) era suficient sa-ti faca odata cu ochiu k nu mai stiai pe ce lume esti:-)
|
2 Attachment(s)
Domnule "cosmetician", mai astept sugestii de la un "expert" ca dvs....:?::!:
|
vaiiii..... ce ochii ai :X.....ma imbolnavesc..... pshyko na ca ai comis-o si ai suparat fata
|
daca era si cu date de contact eram in al 9-lea cer :)) voiam sa le iau interviuri.. sa se simta si ele importante :))
|
SUUUUUUUUUPER FATA!!Vrei sa bagi toti forum-istii in coma?super ochi super corp!super draguta fata :X:X nu o mai suparati :):X
|
are ochi frumosi nu spun nu ! dar sprancenele la baza prea groase;daca ei ii place treaba ei... ! dar de-ar fi sa analizam fiecare persoana din lume am gasi la feicare cateceva ce naiba ! :) si inca ceva: degeaba se poarta daca nu da bine! trebuie impletit atat datu bine cat si cu ce se poarta ! eu la fel ca multi ne indreptam spre ce da bine nu ce se poarta ca am arata ca niste papagali toti :lol::lol:
|
|
Are votul meu pentru presedentie!cand candideaza?
|
Quote:
Quote:
arunca si tu un ochi aici ... ai putea sa spui ca ai aceeasi conformatie a fetei .. ovala , spre inimioara , sprancenele definite nu fac decat sa dea un aspect ingrijit fetei , sprancenele conturate Uite aici pentru ce as fii optat eu --> http://www.hollywood-celebrity-pictu...10-Picture.htm ^^ Dupa cum observi nu sunt deloc subtiri Uite astea sunt niste sprancene subitiri si oribile http://media.ebaumsworld.com/picture...2/Eyebrows.png Sper totusi sa tii cont de sfaturile mele .. la naiba .....si sa nu ajungi asa http://homepages.tcp.co.uk/~jhdean/eyebrow.jpg No offence :D :twisted: Quote:
|
stii ce fac sprancenele alea .. ce fac rau ... iti accentueaza linia nasului....
|
Roxana :-P:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vai pysy( diminutivul de la psycho , evident), cat esti de priceput ia, fa-ma pe mine acu |
Nope,la cum arata sigur e luat-a!:) ma intreb care o fi norocosu?:-?? PYSY :))=)) oare la tn ce o sa zica de sprancene?sau de cutia de bere?aici voiai sa ajungi,faci reclama mascata la skol. LA NAIBA FETELOR!SPUNETI NU DROGURILOR!:))
|
Quote:
esti nebun .. vrei sa participi la miss popularitate ... pe mine nu ma deranjeaza .. sa vedem ce zic fetele .. cand o sa le iei voturile :) ps nu vreau sa fac pe nimeni Spuneti nu drogurilor .. :)) :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning