![]() |
Re: B 01 P Y F
parerea mea e ca nu da deloc bn cu portocaliu si negru pe dacie...pacat de ea ca iai stricat culoarea originala...nu stiu ce sa zic...gusturile nu se discuta dar nu da bn deloc...
|
norocul lui ca avea masina dreapta si fara rugina ca daca era o strambatura nu cred ca o mai facea cu spryul:))) oricum bv lui:P omul isi vede visul cu ochi:P
|
Chiar cu sprayul a fost vopsita ?
|
Quote:
|
daca e cu spray-ul nu am ce comenta , a iesit bine! am crezut ca e la pistol si si-a batut joc vopsitorul de ea!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
a avut rugina .... la o aripa si la bandourile de pe usi a fost cel mai mult de munca :rolleyes2 la a 2 a vopsire schimb aripa aia :-)
|
ma nu stiu de ce dar imi place asa:))) gen chit ca sunt zone unde nu ai mascato, dar imi plac culorile, merg bine impreuna:D
|
8)La bandouri cred ca are orice dacie ...ttine rau apa saraciile acelea mai bn nu le mai pui dekt sa iti tina apa acolo !;):rolleyes2 Si daca e vopsita cu spray e bine,o vopseste BINE dupa ce ia RAR !8)
|
si mie imi place ideea..culoarea... ma gandesc cum o sa arate cand o termina!!!
dar oricum, stim cu totii ce va urma dupa ce o va face ca lumea, nu? : "ATENTIE, DACIA PYF SE VINDE, pt detalii, pm!" zic bine, asa-i? |
nu cred deloc ca am sa o vand deoarece eu daca ma atasez de un lucru greu ma despart de el :lol: ... deci chiar nu se va vinde :lol:
|
foarte bine faci ca nu o vinzi !
|
aha daia ziceai sa merg cu tine sa iti iei urs
|
:lol: pai aia va fi o masina de familie cum ar veni :lol: jante , turbo si cam atat :D tot in dacie o sa bag sa o fac avion cum zice lumea :twisted:
|
asa:D jet fighter o faci:D visul tuturor posesorilor de dacie:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning