![]() |
Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA
Quote:
|
Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA
Quote:
Si eu sunt pt masinile SH fata de masinile noi dar pana la urma nu tb uitat un lucru :masina care ti-o permiti nu e neaparat aia care poti sa ti-o cumperi.. e aia care o poti intretine! Cat despre made in germany.. e relativ.. MULTE piese si subansamble sunt facute altudeva pt reducerea costurilor (deaia purtam si adidasi "de marca" facuti in China).. traim intr-o lume globala.. si calitatea nu e impusa de tara producatoare.. ci de standardele de calit fixate de producator.. care in ultimul timp se pare ca , coboara.. |
climatronic, xenon auto level, 6 airbag-uri, scaune piele, sistem audio cu cd-changer si 12 difuzoare, scaune sport pe fata, ca sa numai zic, la exterior, jante aliaj 17inch, si suspensie sport din fabrica, spalatoare faruri, si multe altele.
asa... cat a costat masina ta noua aproximativ, si cat crezi ca valoreaza acuma pe piata?:???: |
Nu stiu daca e mai interesant sa vorbim de varsta baiatului asta de 19 ani sau sa spunem ceva inteligent in legatura cu ultima dacie aparuta. Nu uitati ca toti am trecut pe la 19 ani iar daca el are la 19 bmw, bravo lui. Eu mi am luat bmw la 23 si asta dupa multe sacrificii. Voi la 19 ani ce bolid conduceati?
Intr un fel sunt de acord cu el, nici eu nu as da masina mea pt o dacie chiar daca a mea nu are atatea dotari ca si a lui. Cand am luat o am luat o pt acelasi motiv ca si orice cumparator de logan: sa ma duca unde am treaba fara sa am emotii ca ploua in ea sau ca pun frana acum si ma opresc maine etc(posesorii sunt familiarizati cu neajunsurile). De ce nu mi am luat logan ci bmw ?(nu e luat din germania- chiar daca il luam din malaezia tot aia era) Inca nu am incredere in logan. Si la fel ca mine si altii care inca mai cumpara SH. Sa dea domnu sa fie loganu fiabil, sa arate si sa se comporte loganurile/sandero urile 5 ani macar de aici incolo bine si eu o sa fiu primu care isi vinde rabla SH si cumpara o dacie noua. Pana atunci traiasca importurile SH! Si lasati bmw ca mai sunt si alte masini bune second h ca Honda, toyota, mazda, alfa romeo etc, dar asa e romanu fudul, bmw , audi si mertane. Cine isi cumpara logan nou sa nu se mai amageasca ca are masina noua. Felicitari, aveti masina noua, dar producatorul tot ca pe oameni de mana a doua va trateaza pt ca nu ii pasa de voi, de comfortul si de viata voastra. Poate sandero o sa fie mai bun decat loganu, cel putin arata mai bine si nu miroase a graba |
sa nu credeti ca am ceva cu domnul de 19ani care are bmw(sa dea DUMNEZEU ca anul viitor sa aiba m6 ca nu imi va parea rau)
ceea ce nu imi place este ca multi oameni chiar daca am progresat putin in domeniul automobilistic ei tot nemultumiti sunt, ar dori sa se construiasca la automobile dacia masini ca bmw, mercedes, audi.... dar daca iai pune sa cumpere o astfel de masina nu cred ca iar tine pe multi buzunarul o masina noua are o garantie, in cazul loganului de 3ani/100.000km dar stii ca in acesti ani nu platesti decat consumabilele. sa zicem ca la un parcurs de 20.000km/an in 3 ani se fac 6o.oookm-4 revizii(vb de benzina) ceea ce din propria experienta costa apox 500euro spunetimi voi 4 revizii la o masina nemteasca care sa coste 500euro la mercedesul meu la 10.000km schimbul de ulei cu filtre face ~200euro sa nu credeti ca loganul este masina ideala dar la ora actuala este cea mai moderna masina de pe mapamond la PRETUL pe care il are, si asta nu zic eu ce zic oameni de specialitate masina a fost construita cu scopul de a satisface cerintele unui om obisnuit care nu dispune de multe fonduri, nu este o masina care sa iti sara in ochii |
"Cine isi cumpara logan nou sa nu se mai amageasca ca are masina noua.
Felicitari, aveti masina noua, dar producatorul tot ca pe oameni de mana a doua va trateaza pt ca nu ii pasa de voi, de comfortul si de viata voastra" crezi ca dacia 1310 era mai buna? era mai confortabila? era mai sigura? crezi ca la un salar de ~200euro pe luna suntem oameni cu potential mare de cumparare? poate ca daca aveam un salar mediu ~1000-1500euro dacia avea 6airbaguri in standard, climatronic, xenon....etc dar aceasta masina a fost conceputa pt omul cu mai putini bani |
nu inteleg de ce va mai chinuiti sa le explicati diferenta dintre o masina noua si una sh.....o mare parte dintre romani vor critica in continuare Dacia chiar daca va fii cumparata si de ferrari sau bmw...lasatii sa traiasca in lumea lor "nemteasca" !
ONTOPIC: am auzit ca si la sandero ca la logan nu vor pleca automat stergatoarele cand dai cu solutie de parbriz :( , iar de ambreiaj nu am auzit nimic. |
Mda ma rog, ati reusit sa-mi incurcati cuvintele, si nu ati inteles defapt ce voiam sa zic.
Va rog nu va mai legati de varsta mea, pentru ca nu are importanta, am avut o sansa in viata de a prinde un job bun, in domeniul in care chiar mi-am dorit sa lucrez, si am luat-o, prin ajutorul parintilor(sa-mi gireze un credit) am reusit sa-mi schimb masina, care timp de 1 an si jumatate a fost o dacie 1310 break. Deci va rog sa va iasa din cap ideea de "baiat de bani gata, caruia i-a cumparat taticu BMW" Nu stiu cum va fi construit sandero, dar va pot spune(un lucru care nu mi-al placut la logan nici cand aveam dacia 1310, si nici acum. Plasticul pe masina era facut 'in scarba' la anumite muchii exista posibilitatea de a te taia, masina nu avea pic de finete, era CRUDA. Am avut ocazia sa merg cu fiat albea, clio/symbol, vw polo, si fara suparare dar masinile acelea (chiar daca erau low cost), erau facute ca lumea, toate imbinarile cadeau perfect. Daca si sandero va fi facut pe acelasi principiu ca loganul, atunci pe mine ma dezamageste. Eu in primul post nu am vrut nici decum sa arunc cu tarana pe Sandero, ba din contra am aplaudat-o ca find un pas inainte, fiind mult mai rotunda, si mai bine gandita(desi putin grabita) decat fratele cel mare, loganul. N-am sa mai postez pe acest thread, pentru ca se pare ca orice parere in contradictoriul turmei, se pedepseste... asa ca va las in pace. |
...masina nu arata rau,dar nici bine,e un pas inainte oricum fata de logan,cel putin la design tinand cont ca motorizarile vor fi aceleasi din cate am inteles...sincer acum parerea mea si numai a mea,decat orice sh din 2000,etc adus din germania,mai bine un sandero(sau chiar logan)...dar nu vreau sa ma mai repet repetand ce am zis pe alt thread legat de masinile sh("traiasca germania " si minunatele bmw seria 3,seria 5 si audi a4(din promotia 98-2003) ca sunt cele mai numeroase pe strazile noastre)...si ca o idee aproximativ 70% din masinile mercedes,bmw,audi de pe strazile patriei sunt sh aduse din germania ajea ca ar trebui sa fim mai receptivi la semnalele pe care ni le trimite dacia,incercand sa ne schimbe putin mentalitatea de turma si fitele de democratie prost inteleasa
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/70205-golf-2-1-6-a.html |
Quote:
|
parerea mea este ca Sandero este destul de reusita ca si design exterior.
Interiorul prezentat in poze este cel de pe varianta " prestige" a lui Sandero. Este evident si totodata tipic Dacia sa prezinte o masina la saloane si sa vanda altceva. Pana la urma ce a mai ramas pe MCV din Loganul Steppe? Defapt ar fi mai usor de intrebat ce au mai pus pe MCV din Steppe ? Simplu: optiunea 7 locuri |
probabil vor exista comentarii rautacioase si la cea de-a doua versiuen de logan .. cea cu facelift ... care urmeaza sa apara in viitorul apropiat .. asta asa ca o barfa ;)
|
ce ma enerveaza cel mai mult, toba aia de esapament arata ca draq. zici k e o tzeava amarata de la calorifere. ce, nu puteau si ei sa o faca mai finutza, k doar nu costa sute de € ?!
|
Quote:
p.s. masina sa fie functionala nu avariata |
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning