![]() |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Hai totusi sa imi prezint si yo masina...
Peugeot 605 motor 16v 2.1 L TD interiorul este o combinatie dintre 2 peugeot-uri 605 pe care le-am cumparat si am luat tot ce era mai bun... fetzele de usi imbracate in piele cu ornamente de mahon, schimbator de mahon masina este full inafara de clima si airbaguri(geamuri electrice, servo-directie, servo-frana, oglinzi electrice)... clima am de pe cealalta dar nu prea vrem sa o montam :) Jenti OZ 65/205... masina trebuie vopsita(multe zgarieturi), am luat vreo 3 litri de vopsea verde metal din Belgia (300e)... vedem ce iese... |
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
....
|
1 Attachment(s)
.....
|
1 Attachment(s)
......
|
1 Attachment(s)
.....
|
1 Attachment(s)
.....
|
Masca a \"suferit\" o indreptare, o vopsire si o schimbare a ornamentului din fata care acum e cromat.... asa ca eu zic ca arata mai bine... o sa bag inca o poza facuta din fatza... asta daca mai acceptati... la cate poze am bagat :lol:
|
incearca sa le bagi pe toate pe acelasi post.....e mai simplu si itzi i-a mai putzin timp :wink: marfa masina sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea..
|
Felicitari Venom ptr. masina o stiu de mult ! O parchezi pe Marasesti nu ? ! E peugeot deci imi place la nebunie :lol: :twisted:
|
i love ford
1 Attachment(s)
:D
|
SEEule sunt niste poze cu tine pe la pretenii nostri..! sti tu cine.. vezi cum faci sa iei legatura cu proprietarul
|
frumoasa masina venom! sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!
|
Mersi mersi... sper sa iasa treaba buna cu turbosuflanta. O vand daca nu rezolv nimic :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning