![]() |
Ba da chiar cand e deschiderea aia sa ajung si io pacolo sa vad care e treaba ??Stii Tng-ule cand e?? :evil:
|
a fost ceva fugareala aseara asta fiind marti ca eu pe la noua eram prin centru si mi s-a parut ca am auzit ceva motoare si dupa aia am vazut ca sa-u intors doi la CRIS care pareau sa se fi distrat
|
Hm... probabil ca erau niste pusti teribilisti :D .Dar nu cred ca cineva cunoscut :wink: .
BmwFan tu esti membru Crazy Drivers ?? |
Skmadtm
Nush cand incepem facultatea , nush cand e deschiderea , nush nimic. BMWfan Tu esti din Ploiesti? Baga-ti si tu la \"location\" orasu` ,ca asa e frumos :wink: |
Tng-ule m-am interesat eu si cica deshiderea e vineri la ora 10 deci ne vedem pacolo :wink:
|
rahat :evil:
nush daca vin vineri |
bai skama, tu cand dai de permis ba?
|
Luna viitoare ! :D .Twwety esti pacasa sambata ca vreau sa vin sa vb ceva . :D S-a confirmat si trebuie sa vb cu omu stii tu despre ce e vorba :wink:
|
Re:
Quote:
|
scuzele de rigoare o sa-mi apara imediat de unde sunt.
n-am stiut ca asa-i frumoz |
ASTEPT IN CONTINUARE RECLAMATII
|
a
<Skmadtm>CRED ca s a rezolvat nu ?
<bmwfan> din cate stiu eu Crazy Drivers are doar un membru in ploiesti si acela este cel care a avut tigra PH -- NET . |
Merci mult Twwety !! SUper tare nea' DUdu :lol: :lol: :lol:
|
dai o bere :D :D :D
|
Conducerea autovehiculului (propietate personal) in stare de ebrietate poate provoca accidente, punandui astfel in pericol pe ceilalti participanti la trafic. (sau cam asa ceva...) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning