Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

ag80bik 12-02-09 22:28

Re: My KYS !!

norocosule.mie mi-au furat tablele si fac iarna pe ...schiuri.

Skory 13-02-09 20:13

KID-ule spune-mi si mie te rog de unde ai luat tu ramele la aeratoare si arginti si asa ieftine?mar interesa si pe mine.

Diabolicul 23-02-09 10:04

Salut B-61-KYS,am vazut ca la tn initial nu au fost proiectoarele,apoi brusc au aparut cum le-ai pus cu tot cu maneta aia de schimbare sau cu un buton cv?

B-61-KYS 23-02-09 11:55

Salut,

Intr-adevar, masina a fost fara proiectoare , le-am montat direct pe pozitii pe aceeasi maneta. In acest moment , sunt in cautare de bloc de lumini cu comanda separata pentru proiectoare si inca nu stiu ce-mi mai trebuie (pe langa bloc ) ca totul sa fie functional.
Daca voi rezolva problema, te voi anunta !

Daca

_Cox_ 24-02-09 20:40

loganul asta te lasa fara cuvinte!!as avea 2 intrebari daca nu te superi:
1.de unde ai luat acel "tambur" de lai pus ca prelungire la baar fata ca mar interesa si pe mine
2.prima ta prelungire care ai avuto pe masina daca o mai ai ,nu o vrei sa o vinzi???
ms mult.

b-02-rtd 25-02-09 17:44

salut KYS-ule. Am achizitionat si eu astazi un logan 1.5 85 cp PRESTIGE o primesc vineri sau cel tarziu luni si vroiam sa te intreb de unde pot face rost de o lamela cum ai tu sub bara din fatza si cat costa, merci frumos!

B-61-KYS 02-03-09 09:14

21 Attachment(s)
Dupa cateva ore de munca, cateva mici modificari :

- partea cromata de la bara fata - jos
- vopsit etrieri si tamburi
- plafon negru lucios - autocolant
- montat jantele de vara
- montat prelungirea fata
- spalat masina :)

"neste" pozne :

dog99 02-03-09 09:20

finuta prelungirea de pe fata.frumos.

adi.schumi_tm 02-03-09 11:33

Arata bine,bafta in continuare...

B-61-KYS 02-03-09 19:19

10 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri !
@dog - ti-am admirat masina acum vreo 3 saptamani..la Carol ! Arata foarte bine- sper sa te revad cu noile jante! ;)
@adi - mersi mult. Si a ta a facut mari progrese:) stii bine la ce ma refer :

cateva poze ...din spate :) Multumesc "paparazzilor" :))

bz_22_fxf 02-03-09 19:24

frate ce pot zice! cu toate ca nu am drag de logan ca marca al tau chiar e facut cu gust keep up the good work :D:D

B-61-KYS 02-03-09 19:27

Mersi tiz-ule :) poate ne intalnim o data prin BZ , caci vin destul de des ! Sper ca si modificarile pe care le am in cap sa mi se indeplineasca si sa fie de bun gust!

Numai bine ,

_Cox_ 02-03-09 19:40

Ar trebui sa fii arestat deoarece masina este criminala!!!Felicitarile mele si tot respectul meu pentru tine si maisna ta.Te rog raspunde-mi si mie la cele 2 intrebari.ms mult

B-61-KYS 02-03-09 19:55

ea ar trebui arestata..daca zici ca e criminala :) . Mersi. O sa incerc sa-ti raspund pe privat !

adi.schumi_tm 02-03-09 20:48

Uitandu-ma la pozele astea din spate ma gandeam ca atunci cand ai ceva banutzi de investit te-ai putea gandii la niste stopuri cu leduri ( stopuri alb-rosii cum sunt pe loganul albastru din fata ta in poza nr6 sau cum iti plac tie )

All times are GMT +2. The time now is 05:08.

- Copyright 2026 4Tuning