![]() |
Re: My KYS !!
norocosule.mie mi-au furat tablele si fac iarna pe ...schiuri.
|
KID-ule spune-mi si mie te rog de unde ai luat tu ramele la aeratoare si arginti si asa ieftine?mar interesa si pe mine.
|
Salut B-61-KYS,am vazut ca la tn initial nu au fost proiectoarele,apoi brusc au aparut cum le-ai pus cu tot cu maneta aia de schimbare sau cu un buton cv?
|
Salut,
Intr-adevar, masina a fost fara proiectoare , le-am montat direct pe pozitii pe aceeasi maneta. In acest moment , sunt in cautare de bloc de lumini cu comanda separata pentru proiectoare si inca nu stiu ce-mi mai trebuie (pe langa bloc ) ca totul sa fie functional. Daca voi rezolva problema, te voi anunta ! Daca |
loganul asta te lasa fara cuvinte!!as avea 2 intrebari daca nu te superi:
1.de unde ai luat acel "tambur" de lai pus ca prelungire la baar fata ca mar interesa si pe mine 2.prima ta prelungire care ai avuto pe masina daca o mai ai ,nu o vrei sa o vinzi??? ms mult. |
salut KYS-ule. Am achizitionat si eu astazi un logan 1.5 85 cp PRESTIGE o primesc vineri sau cel tarziu luni si vroiam sa te intreb de unde pot face rost de o lamela cum ai tu sub bara din fatza si cat costa, merci frumos!
|
21 Attachment(s)
Dupa cateva ore de munca, cateva mici modificari :
- partea cromata de la bara fata - jos - vopsit etrieri si tamburi - plafon negru lucios - autocolant - montat jantele de vara - montat prelungirea fata - spalat masina :) "neste" pozne : |
finuta prelungirea de pe fata.frumos.
|
Arata bine,bafta in continuare...
|
10 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri !
@dog - ti-am admirat masina acum vreo 3 saptamani..la Carol ! Arata foarte bine- sper sa te revad cu noile jante! ;) @adi - mersi mult. Si a ta a facut mari progrese:) stii bine la ce ma refer : cateva poze ...din spate :) Multumesc "paparazzilor" :)) |
frate ce pot zice! cu toate ca nu am drag de logan ca marca al tau chiar e facut cu gust keep up the good work :D:D
|
Mersi tiz-ule :) poate ne intalnim o data prin BZ , caci vin destul de des ! Sper ca si modificarile pe care le am in cap sa mi se indeplineasca si sa fie de bun gust!
Numai bine , |
Ar trebui sa fii arestat deoarece masina este criminala!!!Felicitarile mele si tot respectul meu pentru tine si maisna ta.Te rog raspunde-mi si mie la cele 2 intrebari.ms mult
|
ea ar trebui arestata..daca zici ca e criminala :) . Mersi. O sa incerc sa-ti raspund pe privat !
|
Uitandu-ma la pozele astea din spate ma gandeam ca atunci cand ai ceva banutzi de investit te-ai putea gandii la niste stopuri cu leduri ( stopuri alb-rosii cum sunt pe loganul albastru din fata ta in poza nr6 sau cum iti plac tie )
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:08. |
- Copyright 2026 4Tuning