![]() |
Re: Poze masini !!!!
4 Attachment(s)
dar de asta ce zici adela?
|
frumusele scaunele :)
|
scaune de curse,culorile contrast polish
mai e si vw deci super tare da imi place:rockon: |
1 Attachment(s)
Un adevarat golf
|
1 Attachment(s)
Re: Un adevarat golf1
|
Quote:
hot ...very hot 8) |
3 Attachment(s)
Cateva masini de peste o mie de cai de la vecini nostri din Szeged:D
|
very hot cars desigur
am vazut masinile la "king of europe" :shock: |
https://youtube.com/watch?v=FBkX8GS5FoY
Cel mai demential sunet care lam auzit in ultima vreme Asta e pt dl radu ca e cel mai mare fan audi de la noi probabil |
Quote:
|
1 Attachment(s)
va mai trece ceva timp pana vor intelege romanii magia masinilor "vechi" si pana vor intelege ca, simplu, e de multe ori mult mai frumos
|
Quote:
stock cea din clip are kompresor de la mtm ...stock fiind aspirata v8 e de vazut cat costa tuningul si supraalimentarea cu kompresor:idea: ca sa ajungi la masina din clip |
1 Attachment(s)
canny nu te-ai gandit niciodata sa faci din masina ta o replica Gordini ? are totusi o istorie :)
|
mam gandit si la asta binenteles dar, masina mea are deja prea multe elemente mai moderne sa zic asa si numa asi face o mare invalmaseala,
masina a suferit modificari in multe locuri dar nu se observa decat de cunoscatori tocmai pt ca doresc o masina cat mai 'clean' asta fiind stilul care imi place in general, iar la final se va putea observa pe ea si o mica parte din istoria pe care a facuto echipa de raliu dacia si binenteles gordini care a scris pagini de istorie si a dus la aparitia altor modele sport |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning