![]() |
Re: Femeile inseala mai mult ca barbatii??
Quote:
|
Quote:
|
AVETI GRIJA!
De ce inseala femeile?Evident pentru...sex.Daca nu o mai satisface sotul,femeia gaseste pe altul.Si chiar daca ai contacte sexuale dese cu sotia ta,asta nu garanteaza ca nu te va insela!
Cunosc o femeie casatorita trecuta de 30 de ani,frumoasa...are o viata sexuala activa,in fiecare noapte face sex cu sotul ei,de a ajuns ala saracul vai de el,e stors de seva,de putere.Si totusi aceasta femeie are un amant cu care obisnuia sa faca dragoste..sau ma rog,sex o data pe luna.De unde stiu? Fiindca eu sunt amantul,si ea se jura ca sunt al doilea,ca singurii barbati carora si-a daruit trupul sunt eu,si sotul ei.Bineinteles,eu ma fac ca o cred. Morala?? Fratilor,dati-i bataie...luati-va de mana prietena,iubita,sotia..si rupeti patul,altfel riscati sa o pierdeti si sa se duca cu altcineva! |
in egala masura si asa va ramane toata viata
|
Re: AVETI GRIJA!
Quote:
nu datul din c_r in nestire iti tine prietena langa tine, ci interesul pe care il ai fata de ea, dorintele pe care ti le trezeste, si nu doar sexual vorbind, flul in care stii sa tii un om langa tine, si nu o nevasta, felul in care ea stie sa aprecieze astea, desigur (dar e vina ta ca ai luat-o asa, desi nu erati unul pt altul in totalitate potriviti), multe greseli facem, si de extrem de putine ori le admitem la timp, asta daca o facme vreodata. nu sunt ele sfinte, dar si multi dintre noi avem un grad mare de neaceptare a unor adevaruri evidente. |
Nuuuu nu inseala , e o gresala gramaticala acest cuvant "inselat" care ele nu il inteleg , ele privesc problema simplu pe el il iubesc , dar de el imi place , concluzia il iubesc dar FAC ce-mi place :)
|
nu inseala mai mult,dar conteaza mai mult.pentru ca tu...alphamale nu accepti ca altul sa-si bage ... in munca ta.mai ales dupa o relatie de ceva ani.de ce inseala?pentru ca se simte neglijata,pentru ca are anumite nevoi,pentru ca tu...boule,nu te mai arati interesat de ea,ca deh...dupa ani impreuna poate nu mai sunt serile nebune de secs de altadata,mai adormi cu ea in brate fara sa-i faci ceva.si atunci te inseala,si ai 2 variante.ori iti bagi ... in ea de relatie si pleci.ori o ierti si traiesti mai departe alaturi de ea,coarnele trec cu timpul,nu-i bai.
ah,am uitat sa va spun.e doar o supozitie,nu se bazeaza pe fapte reale sau personaje... |
Quote:
Sa mor de nu suni ca ea. :D |
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: nu recunosc nimica!!!
|
https://www.youtube.com/watch?v=XDjVbhcgoVY
Din ce Motive,femeile inseala Barbatii Asta l-ati vazut ? :D |
da, omu` asta e bestial. tot timpul e asa mai verde pe fata ;)
|
Quote:
|
Cum dracu ai suferit daca n-ai iubit-o?
|
Quote:
dooamne miluiesteeeeeeeeee!!!!!:???: |
poti sa suferi fara sa iubesti, te oftici la maxim cand/daca ti se intampla sa fii inselat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning