![]() |
Re: Posh & luxury cars cu barfele de rigoare - CJ
Quote:
|
Quote:
am si persoana potrivita.. care'l cunoaste.. zilele astea incerc sa ma intalnesc cu respectivu |
Quote:
bine domnu ok :P doamne ajuta |
Paszkany, la plimbare cu noul sau Ferrari
Quote:
|
aseara in fatza la obsession era un Gallardo galben cu nr de Buc B XX GAR parca...stie cineva ceva?
|
Quote:
|
Vai, toata lumea vede Gallardouri prin oras numa eu nu? :x
Apropo... "cineva" vorbea cu prietenul meu, ca poata sa-i aranjeze sa faca linii cu masinile mai tari din CJ, si a enumerat si un Gallardo. Oare este un G un jud. Cluj, sau cheama unu din alt oras? |
7 Attachment(s)
va mai delectez cu Bentley`u si un Range Rover care nu e ceva extraordinar de luxury dar e misto oricum :) ambele cu nr de SUA... venite iar aici in bloc.
|
6 Attachment(s)
azi in polus...calitatea lasa de dorit..dar fie :) asa ca idee..banuiesc ca il gasim pe forum daca il cautam..tinand cont ca e din ro.
|
7 Attachment(s)
Azi la Polus a fost un Spectacol extraordinar!!!!!! Din pacate R8-ul a vut putin de suferrit intr-o curba cand a lovit parapaetii de plastic.....
Am facut peste 600 de poze si 30 de minute de video, dar nu am timp acum sa postez totul. Asa ca numai 2-3 poze, un teaser....restul mai tarziu. Am avut placerea de al surprinde pe Marisca intr-o tura de putere pe circuit....de filmat, abea am putut tine camera cum trebuie la manevrele facute. Phaetonul V6 TDI a fost minunat, un video cu el in forta prin Manastur, va aparea tot mai tarziu in saptamana...acum trec la somn :-P |
|
Quote:
|
Quote:
|
Ala de lanaga R8 ii Marutza? :))
|
am vazut lambo-ul ieri dimineata la catedrala
si acuma seara urca turat feleacul. am pozat un r8 , un 63 amg mai devreme cu mobilul . o sa urc pozele pt cei interesati. drumuri rele sunt in tara , ma mira faptul ca se incumeta unii distinsi la asemenea masini in perioada asta |
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning