![]() |
Re: VTM insane cup 24.02.2008 CRAIOVA !
Si cand ai acelasi timp la mai multe masini cum faci diferentierea???
|
Acuma ma uit la tabel...nu stiu cine a mers cu megane-ul dar ori economise ori masina nu merge...nu discut factorul uman :)
|
daca te referi la Megane`ul galben, a 2-a tura chiar i`a dat calumea. Asa au facut majoritatea...
|
Quote:
Numai daca are motorul total original inteleg de ce nu a scos un timp mai bun. |
nu cred ca il avea pe cel original...tragea prea bine..mie mi s`a parut ca a mers mai bine la a 2-a , tinand cont ca la prima s`a intors in a 2-a curba
|
Va pot explica:
1-pentru mine a fost un antrenament in cadru organizat 2_in 2 min nu te poti incalzi dupa 4 luni de pauza 3_slikurile au fost de antrenament si nu am avut aderenta optima 4_nu mi-am propus sa merg la limita 5_timpul inregistrat la bord a fost 1min 5 sec 69 zec iar timpul pt PS 2 1 min 10 nu l-am comentat si nu comentez 6_motorul este de 2000 cm aspirat 163 cp masina a fost de cupa cu omologare FIA 7-pt cunoscatori in vtm conteaza zecimile nu ceasul de la gara TOTI INTRA IN CURBE DAR NU TOTI IES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
cred ca majoritatea au venit pentru fun mai mult,cat despre timpi nu stiu ce sa zic la a 2-a trecere cand am intrebat au zis 1,30 pe foaie a fost 1,32 pe mine nu m-a preocupat prea mult problema.
|
Quote:
S-a vazut clar ce inseamna masina pregatita de asa ceva... slikuri, suspensie si cutie secventiala ... ai mers absolut excelent cu ia .. Felicitari inca o data ... Multa bafta in continuare. |
Din comentariul tau imi dau seama ca esti un bun cunoscator al curselor de VTM.
MULTUMESC CALIMERO 2003! |
23 Attachment(s)
cateva poze & videos ;)
|
Salut! Felicitarile mele in primul rand , a fost super tare, mi-a placut la maxim. Demult nu am mai vazut un asa vtm. Bravo
P.S. Eu cu kadettul Gsi am avut nr de concurs 10 si am avut timpii 1:17 si 1:15 nu 1:19. |
Intradevar Meganul a fost ceva special.....o comunicare frumoasa om-masina plus ca dupa parerea mea a facut cea mai curata urcare (a 2-a urcare pt ca la prima nu am coborat de sus). Se vede totusi diferenta mare dintre o masina preparata si una de strada...eu unul cel putin cu cauciucuri mixte si inguste ....inghiteam de vreo 2 ori in gol cand ieseam din curbe!
O cursa foarte frumoasa si o experienta deosebita pentru mine...este prima data cand particip intr-un cadru legal,organizat si mai ales cu astfel de competitori!! PS: As dori o lista intreaga a masinilor+nr de concurs+timpi realizati pt toate clasele! |
Quote:
Acuma se vede ca masinile sport actuale cat sunt de performante, cateva secunde desparte de o masina de curse...deci prudenta. data viitoare rezolvati cu TV-ul ca reportajul acea este penibil, eu in locul organizatorilor asi da in judecata... |
eu din ce am auzit e invers acea diferenta... oricum nu conteaza... felicitari organizatorilor si participantilor! a fost o cursa frumoasa...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning