![]() |
Re: Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!!
2 Attachment(s)
am revenit si eu....sper sa va placa astept pareri.....
|
=)) il facusi golf :)) glumeam
|
2 Attachment(s)
Mi s-a parut mai potrivit aspectu asta pt dunele alea... asta sau unul de dakar :P
|
2 Attachment(s)
Mijto Herbas:)
BMW :) Original l-am sters din greseala :) dar era ceva genu asta. enjoi :arrow: Attachment 488282 Attachment 488284 |
1 Attachment(s)
M-am jucat si eu umpik cu beemeru de mai sus :).
Lupalb dak pui o poza cu masina vedem ce putem face. |
herbas... hai k daca tot te`ai alaturat iar forumului :) pune o poza stock .. sa ne aratam talentul innascut de mari maestrii VT :))) ... si bine`nteles si varianta ta :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am facut-o in graba si se cam observa, plus k piesele din cataloagele online au rezolutii mici... oricum sper k e de ajuns sa iti faci o idee.
|
marfa...merci mult... niste jante mai eram curios...dar arata bine... poti sa pui un pic ce piese ai pus?? adica modelu` de unde l ai luat... ca spoileru` fata pare rieger, pragurile...nu stiu, farurile PAR angel eyes, desi nu bag mana-n foc... da niste detalii pls...
In rest , merci mult ca macar ti ai facut timp si pentru mine. |
uite aici gasesti ce am folosit
http://www.liquidautomotive.com/golf...rior/neo.shtml |
4 Attachment(s)
acuma m`am trezit si eu :lol: ...dar stiti cum se spune... mai bine mai tarziu decat niciodata :D
|
caddy ti-a iesit frumos!!!
|
2 Attachment(s)
vin cu o noua provocare!!! termenul limita Luni 24 martie 2008 ,ora 21:00...Castigatorul ales prin vot de catre mebrii forumului va posta urmatoarea MASINA!!!
|
poi va face trafyan>:) un poll.....ca sa nu mai aduna voturile...si sasa mie numi merge photoshopul....pentru ca nu am gasit pe nimeni care sami dea si mie windosu sp2:(
|
oke... chiar vroiam o masina mai veche ... sa vedem ce iese.. cu atat mai bine golf 3....
o sa incerc sa`l fac cat mai normal ... cat mai ... pt mine :D ( chiar mk3 vreau sa`mi cumpar ) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning