![]() |
Re: Machetele mele - tzutzu.2009
Quote:
ON: frumoase masinile pasionatului principal de ferrari |
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ferrari F50 "custom made".
Am incercat sa ma apropii de varianta GT a modelului F50. Nu prea mi-a reusit, dar mie-mi place. Ca modificari i-am adus cam asa: - Spoilere modificate - Eleron GT - Priza aer plafon - Jante negre - Stickere - Vopsea rosie (era galben initial) - Esapament - Interior cu un singur scaun, centuri si extinctor Acum sa nu radeti prea tare, dar e de vreo 4 luni inceput si nu prea am mai avut rabdare sa-l "bibilesc" dar merge si asa..... |
Mie imi place cum ti-a iesit! :) Felicitari!
O singura obiectie! :oops: Mergeau alte jante, mai racing! :rolleyes2 |
frumoase ultimele achizitii,bravo si la mai multe! :D
|
1 Attachment(s)
O poza cu familia! Din pacate am 2 intrusi....575 GTZ si 456 GT, care nu-s ROSII....:sad::sad::sad:.
|
omule E SUPER tare colectia ta. nu conteaza ca SUNT albastre, conteaza sa fie Ferrari nu?
|
Wow 26 de modele :shock: Ferrari.Un fan adevarat .
|
O parada Ferrari adevarata :peace: ,felicitari.
|
Ai o colectie frumoasa,dar nu-mi place,ca ai si cateva umbau (machete modificate)
|
7 Attachment(s)
Va multumesc pt aprecieri...:oops::oops::oops:
Hai sa pun si ultima achizitie. Ferrari 599 GTB, 1/18, HW Cum macheta asta era foarte foarte "cheala", am incercat sa o mai detaliez putin. -Vopsit interior faruri+stopuri -Vopsit discuri+etrieri frana (erau negre) -Montat o gentuta in portbagaj -Vopsit detalii la interior, motor si prize aer caroserie -montat stopuri de ceata in difuzorul spate -Vopsit chedere usi Urmeaza niste centuri textile.Sper sa va placa. PS: Multumesc Schumi!;) |
Superb ti-a iesit! Zici ca e din fabrica asa! Felicitari ... cat de curand iti fac iar o vizita! :lol:
|
Cu mare placere.
|
superba colectie...sincer,mergeau alte jante pe f50,dar per ansamblu e superba;).....bafta
|
Salut,poate potrvitesti niste jante Maisto GT Racing la acel F50. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning