![]() |
Re: Seat Leon 110cai TDI provoaca
Quote:
P.S.: Cred ca ne strangem asa multi mai mult de "dragu" la cat ne`am certat pana acu si toate astea:)))..oricum cred ca o sa fie mishto;) |
trebuie sa fie misto...
|
Vin si eu cu dulap (logan) 1.6 16v breack:D:D
|
eu nu vreau sa va las fara chef,dar pe jos e foarte nasol.e mazga :((
|
Acum am venit si eu de afara si e cam naspa.Aluneca destul de uarat da daca maine e mai cald decat azi si ziua si seara,si asa s-a anuntat,cred ca v-a fi bine.Oricum ne vdm si ...vdm:lol:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
cat despre vreme...acum vin din orash...daca si maine v'a fi cum e acum nu prea e treaba...e ud pe jos si nu se poate face nimic...:???: |
Quote:
Sa speram ca vremea tine cu noi ca totusi ar fi si pacat la cati ne-am strans :sadblinky |
si daca nu o sa fie vreme de nebuneli...ne mutam la un cico printr'o bodega , ceva ;)
|
bai frate ...va faceti de cap fara mine ? fara acceptul meu ?:)
stiti ca eu sunt miezu asa ca veniti toti , nu o mai dati ca e mazga pe jos ca este destul de ok si locuri suficiente. :) :) :) |
Quote:
Oricum se pare ca nu am reusit sa-i fac softul :cry: deci tot cu u o sa ma dau :-P. Poate s-o gasi si cineva pt. categoria noastra. P.S. Aseara din cate am inteles era naspa pe jos, da sa speram ca in seara asta nu e la fel. Oricum vorba lui AFA daca e merem pe undeva la un cico :drunk:, sa planuim pt. alta data, in caz ca nu se-o putea diseara. A am uitat sa precizez miezul e leonul :-P:-P:-P:-P:-P:-P:poke::poke:(precizez ca e o gluma sa nu-mi sara lumea in cap :D) |
frate ... sa nu se mai repete :D
ATENTIE !! vine (sio) skoda octavia 1.9 dti 90 hp , succes. |
avand in vedere ca azi a fost cald toata ziua sunt 16 grade e ok....o sa fie 2 grade la noapte deci e ok, si nu o sa fie mazga, oricum va plangeti voi cu trac fata de mazga?? dar io la balena unde trage curu...-> oricum o sa fie super
PS creasta....??? nu ai facut softu?? tot asa trage??:( nasol oricum trage super bine si asa.... abea astept sa ma dau si io cu x5-u lu fratemiu, aa si se mai anunta un 308 si poate o sierra |
- sa vin cu coltu??? 1.3 16v 101 cai cam asa...ce ziceti??
|
Quote:
Kiki cred ca ai facut o confuzie :D. Creasta i-se mai zice lui AVY cu leonul, eu sunt cel cu super nova(asta daca te-ai referit la comentul meu in care am zis ca nu am reusit sa-mi fac softul). Se anunta vreme frumoasa ziua sa speram ca va vi si diseara la fel. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning