![]() |
Re: My Octavia 1.6
imi place octavia ta bravo astept poze cand o incalti
|
pai si merita sa scoti manerele? nu ai putea face un sistem ca la pixurile cu arc (ma rog sa fie acelasi efect)?
|
zw3 9 j toate 4 sunt pe masina :) ....urmaeza mici ajustari.... trebuie sa ieau din falnse pt ca is prea iesite... si sa vad daca intra 10 ju ul duapa ce voi inclina rotile un pci pe spate :)
|
VREM POZE!!!;)
|
3 Attachment(s)
... uremaza sa iau din flasne.. si voi pune interiorul de la rh zw1 pt ca sunt mai fine.... inclin rotile pe spate, apoi mai cobor maisna, fata spate
|
o sa fac poze k-lumea dupa ce o sa fie cum vreau eu.. momentan is poze facute cu telfonul ....
|
Arata foarte bine cu jantele astea zw3! La partea din fata o sa mai urmeze ceva sau o sa ramana asa?
|
ar urma multe da nu sunt bani.. ca i o turbina mare asteapta sa fie montata :) ....
imi treb ealte faruri, alta capota.. ca nu imi palce asta.... si.... no i lovita.. ec.. masca are cromu al acare trebuie sa dispara.... |
2 Attachment(s)
un pic de photoshop... una din 2 variante :D
|
vreau si parerea voastra |!!!!!!!!!!!!!!!1
care jante sa le pastrez ca interior ma refer sa fie zw1, sau zw3, curand vin buzili de 9,5 pe spate :) si fata ramane 9 :D dar nu stiu interiorul care sa ramana help!!!!!!!!!!! |
Eu ti-am zis... zw3. :)
|
1 Attachment(s)
mie imi plac mai mult zw1
|
si cam asa de jos ar arata bestial! cam ce ai facut in varianta a 2-a din photoshop! (sa trecem cu vederea ca golfu are air ride)
|
deci pe spate vor fi de 10J .... inca nu stiu care model >:)... da ma hotarasc incet incet
|
zw1 +
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning