![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
o sa urmeze saptamana asta: oglinzile si plasticele de la usile din spate vopsite negru lucios si stalpii la fel :-)
|
2 Attachment(s)
uite aici cerinta cu siglele , si ti-am scos incuietoarea de la portbagaj :) sper sa iti placa ... sfatul meu e sa nu le vopsesti , mai bine sa le scoti de tot , si sa acoperi ... fa-l si tu Matiz Clean Look ... nu e foarte scump , si chiar se merita ... si cu timpul , daca vrei si dispui de bani , scoate-i si manerele de la usi ... parerea mea e ca o sa arate intr-un mare fel .... dar ...deja arata :)
|
Quote:
|
e prea frumoasa masina...
dar ceva audio ai pus??...la un subwoofer ma refer |
Quote:
|
superba masina...bravo...bafta la modificari in continuare.. ;)
|
frumoasa masina dude..bv
|
sa mi zici si mie pls cum ai facut sa vopsesti consola centrala,daca ai facut o singur cu spray sau daca ai dus o la vopsitor!?!?
si sa-mi dai id-ul de mess te rog, ca trebuie sa stam neaparat de vorba!!! am citit ca vrei xenon,sa te uiti la asta poate iti place,cine stie....http://bluexenon.ro/produse/angel-ey...pentru-far-35w nota moderator: te rog sa renunti la limbajul asta de messenger si sa scrii corect romaneste. |
Re: Matiz-ul meu
Quote:
|
AM SI EU O MARE DILEMA SI VREAU SA AUD PARERI: as vrea sa fac plafon-ul negru dar la vara mi-e teama ca o sa devina masinutza un cuptor pe roti , mentionez ca nu am AC
|
Pai... se stie ca negrul se incinge mai tare decat o culoare mai deschisa, de fapt culorile inchise in general. Si oricum, plafonul... mai simplu capota...
|
Da, se incinge mai tare, dar arata si bine in continuare parbrizului, apoi luneta + eleron, etc. Sa nu-ti faci capota neagra, ca TOTI ! Inca sunt mai putini cei cu plafon negru decat cei cu capota neagra.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am revenit cu niste poze cu stalpii negrii insa calitatea pozelor e slaba.
P.S: Am fost la munte week-end-ul asta si am lovit-o din neatentie :sad: . trebuie schimbata aripa stanga fata si vopsit spoiler-ul si dupa ce o fac o sa revin cu poze |
Si tu Brutus? :(
Bine ca eu am terminat... sper sa termini si dumneata rapid. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning