Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz-ul meu B 06 MPG (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/63094-matiz-meu-06-mpg.html)

Dr3adLorD 10-02-09 12:38

Re: Matiz-ul meu B-06-MPG

o sa urmeze saptamana asta: oglinzile si plasticele de la usile din spate vopsite negru lucios si stalpii la fel :-)

KillerINC 11-02-09 22:13

2 Attachment(s)
uite aici cerinta cu siglele , si ti-am scos incuietoarea de la portbagaj :) sper sa iti placa ... sfatul meu e sa nu le vopsesti , mai bine sa le scoti de tot , si sa acoperi ... fa-l si tu Matiz Clean Look ... nu e foarte scump , si chiar se merita ... si cu timpul , daca vrei si dispui de bani , scoate-i si manerele de la usi ... parerea mea e ca o sa arate intr-un mare fel .... dar ...deja arata :)

Dr3adLorD 11-02-09 22:34

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2059027)
uite aici cerinta cu siglele , si ti-am scos incuietoarea de la portbagaj :) sper sa iti placa ... sfatul meu e sa nu le vopsesti , mai bine sa le scoti de tot , si sa acoperi ... fa-l si tu Matiz Clean Look ... nu e foarte scump , si chiar se merita ... si cu timpul , daca vrei si dispui de bani , scoate-i si manerele de la usi ... parerea mea e ca o sa arate intr-un mare fel .... dar ...deja arata :)

da multumesc mult. o sa le fac asa momentan si pe viitor o sa ma gandesc si la asta

AnDy^ 13-02-09 15:59

e prea frumoasa masina...
dar ceva audio ai pus??...la un subwoofer ma refer

Dr3adLorD 13-02-09 21:04

Quote:

Originally Posted by AnDy^ (Post 2064100)
e prea frumoasa masina...
dar ceva audio ai pus??...la un subwoofer ma refer

partea de audio contine : mp3 player , boxe fata conice + boxe spate ovale cu subwoofer incorporat toate Pioneer. sunt foarte multumit de cum se aude si nu o sa pun subwoofer , statie si alte alea pentru ca si asa e portbagajul mic si sunt multumit de cum se aude

johnsonxxl 17-02-09 16:35

superba masina...bravo...bafta la modificari in continuare.. ;)

Alex_pitesti 20-02-09 19:20

frumoasa masina dude..bv

silviu87 23-02-09 02:37

sa mi zici si mie pls cum ai facut sa vopsesti consola centrala,daca ai facut o singur cu spray sau daca ai dus o la vopsitor!?!?

si sa-mi dai id-ul de mess te rog, ca trebuie sa stam neaparat de vorba!!!

am citit ca vrei xenon,sa te uiti la asta poate iti place,cine stie....http://bluexenon.ro/produse/angel-ey...pentru-far-35w

nota moderator: te rog sa renunti la limbajul asta de messenger si sa scrii corect romaneste.

Dr3adLorD 23-02-09 11:49

Re: Matiz-ul meu

Quote:

Originally Posted by silviu87 (Post 2091720)
sa mi zici si mie pls cum ai facut sa vopsesti consola centrala,daca ai facut o singur cu spray sau daca ai dus o la vopsitor!?!?

am facut-o singur cu spray si a iesit foarte bine. ai pm

Dr3adLorD 26-02-09 21:44

AM SI EU O MARE DILEMA SI VREAU SA AUD PARERI: as vrea sa fac plafon-ul negru dar la vara mi-e teama ca o sa devina masinutza un cuptor pe roti , mentionez ca nu am AC

Geo_ZGA 26-02-09 21:50

Pai... se stie ca negrul se incinge mai tare decat o culoare mai deschisa, de fapt culorile inchise in general. Si oricum, plafonul... mai simplu capota...

SV25MBN 26-02-09 22:32

Da, se incinge mai tare, dar arata si bine in continuare parbrizului, apoi luneta + eleron, etc. Sa nu-ti faci capota neagra, ca TOTI ! Inca sunt mai putini cei cu plafon negru decat cei cu capota neagra.

Mustang 27-02-09 08:45

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 2103383)
AM SI EU O MARE DILEMA SI VREAU SA AUD PARERI: as vrea sa fac plafon-ul negru dar la vara mi-e teama ca o sa devina masinutza un cuptor pe roti , mentionez ca nu am AC

Don't ... fierbi. ;)

Dr3adLorD 01-03-09 21:49

2 Attachment(s)
Am revenit cu niste poze cu stalpii negrii insa calitatea pozelor e slaba.
P.S: Am fost la munte week-end-ul asta si am lovit-o din neatentie :sad: . trebuie schimbata aripa stanga fata si vopsit spoiler-ul si dupa ce o fac o sa revin cu poze

Mustang 02-03-09 07:22

Si tu Brutus? :(
Bine ca eu am terminat... sper sa termini si dumneata rapid.

All times are GMT +2. The time now is 10:56.

- Copyright 2026 4Tuning