![]() |
1 Attachment(s)
Shi in sfarsit primul meu MUSCLE ... deabia asteptam sal vad an ansamblu .... bineinteles shi din cauza k am avut prea multe idei nu jtiu dak a iesit asha cum trebuia .. :?
|
1 Attachment(s)
Alta ....... :roll: ...hm ...poate am sa fac alta cu mai multe piese stock ... k asta ... nare nik din cea originala ... :confused2
|
1 Attachment(s)
alta :roll: :lol:
|
tng evlsantos ... eu cred ca asta e topic bun te sticky .. :roll:
|
low...io zic sa le termini shi sa nu le scotzi pana nu's gata...arata bine hot road-ul!;0 dar tre sa ai mai multa incredere in mana!
|
... :lol: Soricelu ... ala ar trebui sa fie \"desen de mana\"...nu :lol: :lol: .... te rog raspunde-mi la intrebare :D
|
Hai ..... nu mai avetzi desene ..... nam ce face.... vreau o incercare ... VA ROG .... vreau sa fac ceva mai interesant ... mai greu .... mai altfel... sunt satul de mashini noi ... datimi una la care sa ma chinui sa o fac.... una care nare potential de tuning...
|
Re:
4 Attachment(s)
Quote:
|
Fara griji am facut shi vreo 2 tractoare ..... nu ma gandeam chiar la asha ceva dar , totusi sa iti fac pe plac...:))) :D
|
Re:
Quote:
P.S:Nu ma grabesc :wink: |
O sa expun o Supra ... pe care voi o sa o criticatzi la sange :twisted: ... O sa imi spunetzi ce am gresit in materie de tuning dar si in materie de desen ... va rog sami ziceti shi dak aveti solutii :) :D
P.S. G_unit unde draq ejti ... e gol forumu .. :P :D |
1 Attachment(s)
Am terminat ...:) :D .... Iata Supra :arrow:
|
1 Attachment(s)
Shi alta mashina concept ...... totul e facut de la ZERO.... sunt dezamagit de aceasta mashina din cauza botului ... parca e de Mercedes... nam gasit alta solutie pt bot . :(
:arrow: |
Re:
Quote:
nush .. nu da a supra ... daca nu mi-ai fi zis , as fi zis ca e un smart ceva .. |
is urate amandoua :shock: aia nici makr nu seamana cu supra :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning