Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desene de mana foarte reusite, postare la comanda (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/6284-desene-mana-reusite-postare-comanda.html)

Low_Ridah 12-08-05 09:06

1 Attachment(s)
Shi in sfarsit primul meu MUSCLE ... deabia asteptam sal vad an ansamblu .... bineinteles shi din cauza k am avut prea multe idei nu jtiu dak a iesit asha cum trebuia .. :?

Low_Ridah 12-08-05 12:03

1 Attachment(s)
Alta ....... :roll: ...hm ...poate am sa fac alta cu mai multe piese stock ... k asta ... nare nik din cea originala ... :confused2

soricelu 16-08-05 02:56

1 Attachment(s)
alta :roll: :lol:

soricelu 16-08-05 02:59

tng evlsantos ... eu cred ca asta e topic bun te sticky .. :roll:

g_unit 16-08-05 10:35

low...io zic sa le termini shi sa nu le scotzi pana nu's gata...arata bine hot road-ul!;0 dar tre sa ai mai multa incredere in mana!

Low_Ridah 24-08-05 06:44

... :lol: Soricelu ... ala ar trebui sa fie \"desen de mana\"...nu :lol: :lol: .... te rog raspunde-mi la intrebare :D

Low_Ridah 30-08-05 21:24

Hai ..... nu mai avetzi desene ..... nam ce face.... vreau o incercare ... VA ROG .... vreau sa fac ceva mai interesant ... mai greu .... mai altfel... sunt satul de mashini noi ... datimi una la care sa ma chinui sa o fac.... una care nare potential de tuning...

c i k y 30-08-05 21:49

Re:

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Low_Ridah\"
Hai ..... nu mai avetzi desene ..... nam ce face.... vreau o incercare ... VA ROG .... vreau sa fac ceva mai interesant ... mai greu .... mai altfel... sunt satul de mashini noi ... datimi una la care sa ma chinui sa o fac.... una care nare potential de tuning...

pai as avea eu o idee... :lol: ....mai nebuneasca dar totusi o idee.Poti incerca un tuning pe o camioneta sau pe alte autovehicule excluzand automobilele?uite si niste exemple

Low_Ridah 31-08-05 06:26

Fara griji am facut shi vreo 2 tractoare ..... nu ma gandeam chiar la asha ceva dar , totusi sa iti fac pe plac...:))) :D

c i k y 31-08-05 09:56

Re:

Quote:

Fara griji am facut shi vreo 2 tractoare ..... nu ma gandeam chiar la asha ceva dar , totusi sa iti fac pe plac...:))) :D

multumesc :hug:
P.S:Nu ma grabesc :wink:

Low_Ridah 02-09-05 08:45

O sa expun o Supra ... pe care voi o sa o criticatzi la sange :twisted: ... O sa imi spunetzi ce am gresit in materie de tuning dar si in materie de desen ... va rog sami ziceti shi dak aveti solutii :) :D
P.S. G_unit unde draq ejti ... e gol forumu .. :P :D

Low_Ridah 02-09-05 09:09

1 Attachment(s)
Am terminat ...:) :D .... Iata Supra :arrow:

Low_Ridah 02-09-05 09:22

1 Attachment(s)
Shi alta mashina concept ...... totul e facut de la ZERO.... sunt dezamagit de aceasta mashina din cauza botului ... parca e de Mercedes... nam gasit alta solutie pt bot . :(
:arrow:

EvLSant0S 02-09-05 15:35

Re:

Quote:

Am terminat ...:) :D .... Iata Supra :arrow:

farurile nu-s de supra ..
nush .. nu da a supra ... daca nu mi-ai fi zis , as fi zis ca e un smart ceva ..

soricelu 02-09-05 15:42

is urate amandoua :shock: aia nici makr nu seamana cu supra :shock:

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning