![]() |
Re: E46 - 330Ci / Cateva sfaturi
Poate te ajuta cu ceva, nu pare complicat. http://m3.madrussian.net/diy_uuc_rk3.shtml
|
Quote:
|
Quote:
|
dap , dai in judecata si ai mari sanse de castig , si mie mi l-au luat pe 04.05, 124kmh in oras , si azi am depus dosaru la tribunal , si pe durata procesului iti dau permisul
|
nu prea am sanse de castig ca acu imi dadui seama ca scrie in codu rutier ca 6 luni de la restituirea permisului de conducere,nu daca ti`l suspenda de 2 ori in 6 luni.si mie mi l`au restituit atunci pe 5 decembrie.si pana pe 5 aprilie sunt 5 luni,nu 6,si cam cat dureaza procesu?si daca pierd se continua perioada aia de suspendare?sau se da de la capat?
|
deci daca ii dai in judecata...nu ai mare lucru de plata nu iti trebuie avocat,iar in loc de permis iti da o dovada pe care trebuie sa o reinoiesti la fiecare 30 zile...te duci la procuror si depui cerere de prelungire a dovezii...dupaia te duci iei cererea si te duci cu ea la politie sa ti prelungeasca iar 30 zile si iar si iar pana se termina procesul..procesul dureaza cam 1 an...6 luni MINIM...iar daca castiga ei iti iau permisul 4 luni cum a fost vorba...daca castigi tu iti dau permisul inapoi...dar nu prea ai sanse de castig pentru ca se vede clar ca ti la luat de 2 ori in 6 luni deci nu prea ai cum sa castigi..doar daca treceai pe rosu..si ziceai ca nai trecut...daca naveau film mai emrgea cum mai mergea ...asa nu prea merge..
Si eu sunt intr o situatie nasoala...am atinso pe una...pieton..nu era trecere...dar am plecat pentru ca nu mi am dat seama ca am atinso...adica foarte foarte putin am atinso..si sa dus a depus plangere,mi a suspendat permisu pe toata perioada procesului..si nu am nici drept de dovada pana la terminarea procesului pentru ca e FUGA DE LA LOCU ACCIDENTULUI si la asta chiar nu ti mai da dovada...asa ca stau fara permis de 40 de zile...abea azi am reusit sa rezolv...sa dau 1000 euro "victimei" si sa si retraga plangerea...acum sa vedem cred ca in 2 3 saptamani se incheie dosarul si am permisul.. e foarte nasol fara permis si cu masina..mai ales pe perioade lungi...pe mine ma mananca mereu sa ies cu ea si ies,dar pe distante scurte pe aici prin cartier.. |
pe mine pana la urma in primu rand ma intereseaza sa iau permisu sa ma plimb in vara asta,si daca zici ca procesu dureaza 6 luni minim e tomai bine ca in iarna siasa nu ies cu masina,da esti u sigur ca dureaza atata?sau ca iti dau permisu pe timpu procesului?ideea e ca mi l`au luat in judetu olt,iar io sunt din dolj...
|
Quote:
|
Quote:
Deci da, incazul tau, ii dai in judecata,te duci la judecatorie,iti da o hartie,te duci cu ea la politie si iti da permisul.. Poate sa dureze minim 3 luni...ori 5 6 7 8...depinde de caz...deci clar 3 luni o sa ai permisul.. Din cate am inteles...e mult de alergat...si in cazul tau e cam nasol de castigat...dar daca merge merita sa incerci.. Inca ceva...trebuie sa te duci sa depui plangerea in judetul in care s a intamplat..deci automat tre sa te duci in olt.. cosmin_mano : Cum adica ce treaba are procuroru cu dovada? Pai tocmai..nu politia iti da dovada..ci procurorul...daca procurorul decide ca nu prezinti pericol,iti formuleaza o scrisoare pe care ti o da sa o duci la politie, si politia doar cu acceptul procurorului iti da dovada nu ti o scriu ei de capu lor.. |
Quote:
|
contestatia se poate depunde in 15 zile lucratoare ......
|
Quote:
tu ai impresia ca esti la examenul de capacitate? |
Quote:
|
Quote:
|
Procesu verbal ti l da pe loc nu ca poti sa il iei pe loc...automat ti l da pe loc si iti mai da dovada 15 zile..
dar tu deja te dai fortat cunoscator.. Am inteles din prima ca ai fost si tu in aceias situatie nu e nevoie sa insisti ca sa imi dau seama.. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning