![]() |
Re: Calibra photography:
2 Attachment(s)
........
|
3 Attachment(s)
Ceva frumos!
|
3 Attachment(s)
........
|
8 Attachment(s)
:arrow:
|
10 Attachment(s)
Pun si eu cateva poze cu ce conduc:
|
cu "ZYP CUSTOM TUNING" ai dato de gard :rolleyes2
p.s. degeaba are spoilere si praguri ... cand doarme "matzu" sub aripi ... :???: |
6 Attachment(s)
daca zici tu.... oricum nu stiu cat se vede din pozele alea dar amortizoarele sunt reglabile KONI toate 4 si arcurile eibach fata de 6cm si spatele de 4cm. Mai jos a fost lasata dar dupa ce au fost anulate 2 spire din arcurile de 6cm si masina era BARCA! eu am postat pt iubitorii de calibra,in mare o stiu majoritatea,si pana acum sa spun ca esti primul cu pareri de genu:
"degeaba are spoilere si praguri ... cand doarme "matzu" sub aripi " probabil asta e si cauza din care nu am pus masina la prezentare. Mai las cateva poze din vechi cu ea: |
hai ca aici arata bine masina mai ales culoarea asta o prinde bine dar daca ai mai si lasao jos ar fi perfect parerea mea :D
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
Nu inteleg rostul....In fine...daca tie-ti place... p.s. Masina arata mult-mult mai bine pe MOV |
10 Attachment(s)
......
|
1 Attachment(s)
cel mai tare concept consider eu , daca ar intra in productie ar rupe targu
|
2 Attachment(s)
nup...deja in proportie de 80 % asta ar fi ...oricum pastreaza cat de cat liniile primei calibre...am vazut tot felu de concepte de 3 ani in coace..asta mi se pare cel mai plauzibil:arrow:
|
1 Attachment(s)
absolut superba
ps: scz daca a mai fost pusa |
2 Attachment(s)
Una din cele mai frumoase Calibre dupa parerea mea. Daca mai are cineva poze cu ea sa le incarce. Ms.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:45. |
- Copyright 2026 4Tuning