Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   ShadowCrew - club timişorean (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/61961-shadowcrew-club-timisorean.html)

und_Alexx 14-05-08 11:13

hmmmmm

http://www.polcomtim.ro/modules/news...hp?storyid=353 :))))) hai cai buna.....sa se dea tare volumu sa se aude ce se poevesteste!!!!

L0sT 14-05-08 11:36

Re: ShadowCrew nou club in timisoara

ce tampenie :|

tm8bnz 14-05-08 11:52

As vrea eu cum reactionati daca macar unu dintre voi ar avea ceva neamuri in blocurile de acolo,neamuri in varsta,cu diferite boli aferente varstei... ;)
Eu unu nu am,dar ii inteleg pe nemultumiti

laurentiu_tim 14-05-08 11:53

Re: hmmmmm

Quote:

Originally Posted by und_Alexx (Post 1533122)
http://www.polcomtim.ro/modules/news...hp?storyid=353 :))))) hai cai buna.....sa se dea tare volumu sa se aude ce se poevesteste!!!!

bhaaaaaa o ajuns vedeta G..p..a :))))))) ce tare i vectra aia :))))) oricum is penali cu tot cu ce or filmat ei ca de altfel cum si politia comunitara este penala :)))))

Speedball_tm 14-05-08 12:29

Da ma , poate ma iau astia pe mine la ochi si imi iau carnetu....penibil:))Noaptea sa stai si sa filmezi:))

Cristi_XP 14-05-08 13:46

azi noapte a fost razie,au blocat toate iesirile de la stadion si au venit si au notat numerele de la masina.
Si 2 bosketari filmau de sus...
N`ai cu cine bah....niste tarani !!! =))

laurentiu_tim 14-05-08 14:05

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1533393)
azi noapte a fost razie,au blocat toate iesirile de la stadion si au venit si au notat numerele de la masina.
Si 2 bosketari filmau de sus...
N`ai cu cine bah....niste tarani !!! =))

si daca au notat numerele d ela masini ce cred k au rezolvat?politia comunitara nu este in masura sa spuna ce inseamna masini zgomotoase numa rar-u asa ca din moment ce masinile au rar-u efectuat nu vad care este problema :-):twisted: oricum n'ai cu cine mha ..niste tzarani!!!!!! :-):-)

Speedball_tm 14-05-08 14:18

Asa-i ma,,,,,oameni fara viata, nu ne lasa si pe noi sa stam la o samanta, la un pahar de vorba si la certuri ca intre fani ai tuningului:))Bata-i cucu sa ii bata:))

laurentiu_tim 14-05-08 14:24

Quote:

Originally Posted by Speedball_tm (Post 1533453)
Asa-i ma,,,,,oameni fara viata, nu ne lasa si pe noi sa stam la o samanta, la un pahar de vorba si la certuri ca intre fani ai tuningului:))Bata-i cucu sa ii bata:))

ce samantza mha?asta poate tu noi suntem cultivati,ascultam ritmul muzici simfonice produse de motoru lu vedeta:"pt ca pot" :))))))))) :-):-) si asa se ajunge vedeta in Timisoara diseara fiti cu ochii pe analog TV :)))))) apropo nu-i nici-un comunitar user pe forum?as vrea sai urez multa sanatate :))))))) :-):twisted::-) n'ai cu cine mha...niste tzarani!!:))))))

und_Alexx 14-05-08 14:29

:)))

da ma....G.P.A si poza si toot are....recunosc mi ciuda...ca o luat prim plannu de vreo 3 ori....pe cand la mine doar de 2:)))) bine pt mine aia ce or filmat is niste baieti supeeeerr!!! le multumesc pt aprecieri in sfarsit cineva care stie sa ma apreciezeee...adica na masina mea:))) !!! baieti faini plm :)))) hai noroc si azi ori pe pro TV ori pe analog o sa arate la stiri ce CIRC o fost aseara cu gastele alea de comunitariii!!!!! p.s FLAVIUS O DORMIT IN NOVA TIM!!!! stie el de ce =)))

laurentiu_tim 14-05-08 14:32

bha is d eo penalitate raraaa!! cei care or fost la stadion cand vo oprit pe toti care o fost motivu pt care or zis ca va retin,acesta cred k este un caz ptr OTV :)))))))) sa vina Lazarus :))))))

Speedball_tm 14-05-08 14:32

Ca daca Laurentiu nu avea accidentu ala nefericit le baga picioru undeva la comunitari:))

laurentiu_tim 14-05-08 14:37

Quote:

Originally Posted by Speedball_tm (Post 1533477)
Ca daca Laurentiu nu avea accidentu ala nefericit le baga picioru undeva la comunitari:))

las ca le bag acum ca i mai dureros :twisted::twisted::twisted: n'ai cu cine mha ...niste tzarani!!!:)))))))))

und_Alexx 14-05-08 14:43

lasand gluma la o parte....la stadion incepe sa se ingrase gluma..!!!cum o zis si BNZ e aiiurea...pt aia de acolo plm!!! chestia de aseara am anticipato de o luna....am toot zis...si aseara am ziso...si utie ca sa intamplat!!! mai rau o sa fie cand vine rutiera...alea alea....pusi pe fapte...ca aseara or venit asa numa la misto!!! asta este....tre sa ne gandim la un alt loc...cat de cat la fel de fain in viitoru apropiat!!! deseara intalnire ca aveam ce vb pe marginea subiectului aasta!!!! ceau

laurentiu_tim 14-05-08 14:45

Quote:

Originally Posted by und_Alexx (Post 1533506)
lasand gluma la o parte....la stadion incepe sa se ingrase gluma..!!!cum o zis si BNZ e aiiurea...pt aia de acolo plm!!! chestia de aseara am anticipato de o luna....am toot zis...si aseara am ziso...si utie ca sa intamplat!!! mai rau o sa fie cand vine rutiera...alea alea....pusi pe fapte...ca aseara or venit asa numa la misto!!! asta este....tre sa ne gandim la un alt loc...cat de cat la fel de fain in viitoru apropiat!!! deseara intalnire ca aveam ce vb pe marginea subiectului aasta!!!! ceau

oricum locatia trebe schimbata trebe ceva mai shadow hai la padurea verde ca acol i destula umbra :))))

All times are GMT +2. The time now is 03:36.

- Copyright 2026 4Tuning