![]() |
hmmmmm
http://www.polcomtim.ro/modules/news...hp?storyid=353 :))))) hai cai buna.....sa se dea tare volumu sa se aude ce se poevesteste!!!!
|
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
ce tampenie :|
|
As vrea eu cum reactionati daca macar unu dintre voi ar avea ceva neamuri in blocurile de acolo,neamuri in varsta,cu diferite boli aferente varstei... ;)
Eu unu nu am,dar ii inteleg pe nemultumiti |
Re: hmmmmm
Quote:
|
Da ma , poate ma iau astia pe mine la ochi si imi iau carnetu....penibil:))Noaptea sa stai si sa filmezi:))
|
azi noapte a fost razie,au blocat toate iesirile de la stadion si au venit si au notat numerele de la masina.
Si 2 bosketari filmau de sus... N`ai cu cine bah....niste tarani !!! =)) |
Quote:
|
Asa-i ma,,,,,oameni fara viata, nu ne lasa si pe noi sa stam la o samanta, la un pahar de vorba si la certuri ca intre fani ai tuningului:))Bata-i cucu sa ii bata:))
|
Quote:
|
:)))
da ma....G.P.A si poza si toot are....recunosc mi ciuda...ca o luat prim plannu de vreo 3 ori....pe cand la mine doar de 2:)))) bine pt mine aia ce or filmat is niste baieti supeeeerr!!! le multumesc pt aprecieri in sfarsit cineva care stie sa ma apreciezeee...adica na masina mea:))) !!! baieti faini plm :)))) hai noroc si azi ori pe pro TV ori pe analog o sa arate la stiri ce CIRC o fost aseara cu gastele alea de comunitariii!!!!! p.s FLAVIUS O DORMIT IN NOVA TIM!!!! stie el de ce =)))
|
bha is d eo penalitate raraaa!! cei care or fost la stadion cand vo oprit pe toti care o fost motivu pt care or zis ca va retin,acesta cred k este un caz ptr OTV :)))))))) sa vina Lazarus :))))))
|
Ca daca Laurentiu nu avea accidentu ala nefericit le baga picioru undeva la comunitari:))
|
Quote:
|
lasand gluma la o parte....la stadion incepe sa se ingrase gluma..!!!cum o zis si BNZ e aiiurea...pt aia de acolo plm!!! chestia de aseara am anticipato de o luna....am toot zis...si aseara am ziso...si utie ca sa intamplat!!! mai rau o sa fie cand vine rutiera...alea alea....pusi pe fapte...ca aseara or venit asa numa la misto!!! asta este....tre sa ne gandim la un alt loc...cat de cat la fel de fain in viitoru apropiat!!! deseara intalnire ca aveam ce vb pe marginea subiectului aasta!!!! ceau
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning