![]() |
Re: Renault R12 Gordini
Nu te grabi frate , sa faci treaba buna ,oricum ai salvat o masina clasica si foarte rara de la singurul drum pe care-l mai avea.....REMAT...Bravo si spor la treaba incontinoare!!!
|
Multumesc pentru incurajari! Intre timp am aflat ca si chiuloasa e originala, adica cu supape mari de 12G, nu de R16, R17, fuego etc.. ;)
http://www.imagehost.ro/pict/25114815474944df3a0c1.JPG |
Mai mult de 42.10 admisie si 35.35 evacuare?
|
Quote:
|
Din Franta, de pe www.ebay.fr
|
chiulasa de gordini se potriveste si pe bloc de dacie........perfect.......doar ca are 2 axe,buji in capul pistonului si vreo 2 sau 4 carburatoare dublucorp.........stiu asta pt ca si tata a avut o berlina cu pregatire de gordini(chiulasa si galerie de admisie)..cred ca le mai am si acum...dar vreau sa gasesc si eu un gordini(nu neaparat functional)poate un 8 gordini.......si sa-l tunez putin sa vad ce iese.......
|
Quote:
Nu are 2 axe cu came, are una laterala. Ca sa gasesti un R8G iti trebuie cam 30 mii eur si parerea mea e ca la o masina asa rara si considerata un simbol al autoturismelor sportive e cea mai mare blasfemie sa il "tunezi sa vezi ce iese".. |
FRATILOOOOOOOORRRRRRRRRR pasta il cheama exact K PE TATA :| Iordache nicu .. =(( de ce nu e tata kre o are:((((( ....
|
[QUOTE=UniculSGM;1154854]... Un logan de 1.6 bate la el ca la fasole, fac pariu.....[QUOTE]
gata...sunt fanul tau:)) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ce parere avetzi de Renaultu` asta .. e din 78` si sunt mandrul` proprietar :))
|
Tie iti place cum arata cu spoilerele alea?
|
nu asa aratau renourile in 1978 e dacia 1300 asta, si oricum nu vad ce cauta la RENAULT 12 GORDINI
PS: prin simplu fapt ca e veche nu inseamna ca merita apreciata |
Quote:
si de ce esti mandru ??? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning