Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   VW Polo GTi vs. Opel Corsa OPC vs. Seat Ibiza Cupra vs. Renault Clio RS (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/61921-vw-polo-gti-vs-opel-corsa-opc-vs-seat-ibiza-cupra-vs-renault-clio-rs.html)

b01uxd 30-08-08 12:01

Re: VW Polo Gti vs Opel Corsa OPC vs Seat Ibiza Cupra vs Renault Clio RS

ibiza clar:D

StreetStyle22 01-09-08 04:08

Clio Rs ! arata bine (parerea mea) si imi place .. si dupa turatia la care motorul produce puterea maxima..inseamna ca e al naibii de zgomotos :twisted: !

me`TRC 05-09-08 21:19

Opel Corsa,vot, si frumoasa si puternica, poate nu cea mai puternica din aceasta comparatie, dar destul de puternica!

steffan 08-09-08 01:37

Corsa OPC le bate bine... pe 2 vad Clio, iar Seat Ibiza arata k un tractor pe langa restu...

robertinho 08-09-08 10:29

Quote:

Originally Posted by steffan (Post 1738562)
Corsa OPC le bate bine... pe 2 vad Clio, iar Seat Ibiza arata k un tractor pe langa restu...

le bate la ce? poate ne si explici!

steffan 08-09-08 11:22

design in primul rand, imi place foarte mult acest stil, si performante :)

robertinho 08-09-08 12:15

Quote:

Originally Posted by steffan (Post 1739033)
design in primul rand, imi place foarte mult acest stil, si performante :)

argumentul cu designul nu are relevanta( E SUBIECTIV ADICA),poate unora nu le place,daca tie iti place nu inseamna ca e valabil pentru toti...iar la perfomante ramane de discutat...pe hartie clio e mai rapid,depinde mult si de traseul pe care sunt testate cele 2

TURBOSS 08-09-08 19:44

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 1739152)
argumentul cu designul nu are relevanta( E SUBIECTIV ADICA),poate unora nu le place,daca tie iti place nu inseamna ca e valabil pentru toti...iar la perfomante ramane de discutat...pe hartie clio e mai rapid,depinde mult si de traseul pe care sunt testate cele 2

in panta se vede diferenta de cilindree!

robertinho 08-09-08 21:09

Quote:

Originally Posted by TURBOSS (Post 1740282)
in panta se vede diferenta de cilindree!

...sper ca ai zis-o la misto,:)))

UNLORD 09-09-08 18:12

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 1739152)

Am postat un filmuletz de la Autocar.co.uk in care Corsa era mai rapida pe circuit decat Clio.

riptor 09-09-08 18:30

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1742348)
Am postat un filmuletz de la Autocar.co.uk in care Corsa era mai rapida pe circuit decat Clio.

da il stiu, e singurul in care corsa castiga, in rest, numai la 5th gear sunt 2 filme in care clio bate o corsa si apoi mini cooper s works. clio e mai tare pe traseu, e asa greu de digerat aspectul asta?

p.s: am incredere mai mare in tiff needel decat in tipu de la autocar

UNLORD 09-09-08 19:21

Quote:

Originally Posted by riptor (Post 1742378)
da il stiu, e singurul in care corsa castiga, in rest, numai la 5th gear sunt 2 filme in care clio bate o corsa si apoi mini cooper s works. clio e mai tare pe traseu, e asa greu de digerat aspectul asta?

p.s: am incredere mai mare in tiff needel decat in tipu de la autocar

O fi pe "traseu" dar pe CIRCUIT se pare ca OPC-ul e mai rapid e asa greu de digerat aspectul asta? :) sa sti ca in completare iti aduc si recordul de pe Nurgburgring :

https://www.youtube.com/watch?v=G9AgTHx1dzI

Pt mine faptul ca arata mai bine decat Clio, are acceleratii mai bune in linie dreapta, faptul ca sunt circuite unde e mai rapid OPC-ul (nu contest ca sunt circuite unde Clio e mai rapid), posibilitati de tuning mult mai multe si fiabilitatea superioara ma fac, fara niciun dubiu, sa o aleg. Tu vad ca ai la avatar un Clio, iar asta imi da un feeling ca esti subiectiv cand alegi Clioul dar pana la urma e treaba ta si sunt convins ca nici Clio nu e de lasat la o parte.

P.s.1 Sa stii ca nici tipul de la Autocar nu e un ageamiu iar daca ai dubii ca ar neindreptatii Clio-ul desi fusese mai rapid cu OPC-ul, la sfarsitul clipului chiar el spune ca preferinta lui e Clioul! Bafta!

P.s.2 Sa nu ne intalnim la vreo liniuta (tu cu Clio nou) ca o sa pierzi (eu cu OPC)i! Si poate si pe un drum virajat! :) jokin' :)

robertinho 09-09-08 21:32

multi chiar nu inteleg ca depinde de circuit...pe un traseu cu multe linii drepte si curbe line opc iese invingator,insa pe un circuit cu multe curbe stranse clio nu are adversar...ce drequ o fi ajea de greu de inteles nu stiu

El_Nino 10-09-08 13:51

Am votat RS-ul...pt performante,sasiu extraordinar.....motorul la fel... pe 2 Corsa OPC...design,tehnologie nou,posibilitatzi de tuning....3 Polo, si 4 Ibiza

riptor 10-09-08 21:14

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1742453)
O fi pe "traseu" dar pe CIRCUIT se pare ca OPC-ul e mai rapid e asa greu de digerat aspectul asta? :) sa sti ca in completare iti aduc si recordul de pe Nurgburgring :

https://www.youtube.com/watch?v=G9AgTHx1dzI

Pt mine faptul ca arata mai bine decat Clio, are acceleratii mai bune in linie dreapta, faptul ca sunt circuite unde e mai rapid OPC-ul (nu contest ca sunt circuite unde Clio e mai rapid), posibilitati de tuning mult mai multe si fiabilitatea superioara ma fac, fara niciun dubiu, sa o aleg. Tu vad ca ai la avatar un Clio, iar asta imi da un feeling ca esti subiectiv cand alegi Clioul dar pana la urma e treaba ta si sunt convins ca nici Clio nu e de lasat la o parte.

P.s.1 Sa stii ca nici tipul de la Autocar nu e un ageamiu iar daca ai dubii ca ar neindreptatii Clio-ul desi fusese mai rapid cu OPC-ul, la sfarsitul clipului chiar el spune ca preferinta lui e Clioul! Bafta!

P.s.2 Sa nu ne intalnim la vreo liniuta (tu cu Clio nou) ca o sa pierzi (eu cu OPC)i! Si poate si pe un drum virajat! :) jokin' :)

:) evident ca am tendinta sa pun orice produs renaultsport pe primul loc ca doar posed unul insa cred ca mi-am facut temele si stiu ce masini au facut pana acum si inca fac. megane, R26 R, cea mai rapida masina cu tractiune fata din istorie, clio williams, legenda in lumea hot hatch, renault 5 turbo 2, renault 5 GTT, clio rs 182 trophy, unii spun ca ar fi cel mai tare hot hatch ever, clio 197 cup, aceeasi putere cu mini cooper S works, cam 100 kg in plus, lipsa de cuplu si totusi il bate pe circuit. consider ca de cativa ani incoace renaultsport face cele mai rapide hatch-uri (si cand spun asta ma refer strict la trasee/circuite, nu la liniute, nu pentru asta au fost facute si consider ca asta e un aspect ce nu defineste un hatch adevarat). stiu foarte bine bubele renault, fiabilitatea, costurile, dar stiu si ca se pricep la 2 lucruri al naibii de bine: hot hatch si F1.

iar pentru cei ce va luati masini de genu asta si va dati cu ele la liniute si doar atat va spun ca e pacat ca nu va bucurati de ele asa cum trebuie.

All times are GMT +2. The time now is 09:35.

- Copyright 2026 4Tuning