Re: VW Polo Gti vs Opel Corsa OPC vs Seat Ibiza Cupra vs Renault Clio RS
Quote:
Originally Posted by UNLORD
(Post 1742453)
O fi pe "traseu" dar pe CIRCUIT se pare ca OPC-ul e mai rapid e asa greu de digerat aspectul asta? :) sa sti ca in completare iti aduc si recordul de pe Nurgburgring :
https://www.youtube.com/watch?v=G9AgTHx1dzI
Pt mine faptul ca arata mai bine decat Clio, are acceleratii mai bune in linie dreapta, faptul ca sunt circuite unde e mai rapid OPC-ul (nu contest ca sunt circuite unde Clio e mai rapid), posibilitati de tuning mult mai multe si fiabilitatea superioara ma fac, fara niciun dubiu, sa o aleg. Tu vad ca ai la avatar un Clio, iar asta imi da un feeling ca esti subiectiv cand alegi Clioul dar pana la urma e treaba ta si sunt convins ca nici Clio nu e de lasat la o parte.
P.s.1 Sa stii ca nici tipul de la Autocar nu e un ageamiu iar daca ai dubii ca ar neindreptatii Clio-ul desi fusese mai rapid cu OPC-ul, la sfarsitul clipului chiar el spune ca preferinta lui e Clioul! Bafta!
P.s.2 Sa nu ne intalnim la vreo liniuta (tu cu Clio nou) ca o sa pierzi (eu cu OPC)i! Si poate si pe un drum virajat! :) jokin' :)
|
:) evident ca am tendinta sa pun orice produs renaultsport pe primul loc ca doar posed unul insa cred ca mi-am facut temele si stiu ce masini au facut pana acum si inca fac. megane, R26 R, cea mai rapida masina cu tractiune fata din istorie, clio williams, legenda in lumea hot hatch, renault 5 turbo 2, renault 5 GTT, clio rs 182 trophy, unii spun ca ar fi cel mai tare hot hatch ever, clio 197 cup, aceeasi putere cu mini cooper S works, cam 100 kg in plus, lipsa de cuplu si totusi il bate pe circuit. consider ca de cativa ani incoace renaultsport face cele mai rapide hatch-uri (si cand spun asta ma refer strict la trasee/circuite, nu la liniute, nu pentru asta au fost facute si consider ca asta e un aspect ce nu defineste un hatch adevarat). stiu foarte bine bubele renault, fiabilitatea, costurile, dar stiu si ca se pricep la 2 lucruri al naibii de bine: hot hatch si F1.
iar pentru cei ce va luati masini de genu asta si va dati cu ele la liniute si doar atat va spun ca e pacat ca nu va bucurati de ele asa cum trebuie.
|