![]() |
Re: Radierea unui vehicul la cerere
Din ce stiu eu nu mai poţi reţine în niciun fel numerele vechi, nici rezerva altele temporar, e noroc, loterie dacă le mai găseşti până la următoarea înmatriculare :)
|
:shock:
Sunt numere preferentiale... nu le-am luat la rand... cum adica sa nu le pot pastra/transfera pe noua masina ? :shock: Va rog, ajutati-ma cineva care stie sigur.... |
Quote:
|
Quote:
|
si apoi cum a tranferat inapoi numerele de pe masina mamei pe masina lui? ca eu stiam ca nici asta nu se poate, doar daca vinzi masina si apoi ceri alte numere noi.
|
Eu cred ca legile astea sunt interpretabile de la judet, la judet, ed la primarie, la primarie.
Dupa cate m-am lovit pana acum, asta mi-e parerea, suntem o tara de ... In bucale nu poti inmatricula o masina adusa din TM, pt ca la noi de ~3ani nu se mai stampileaza/vizeaza Fisa de Inmatriculare, pe cand la bucale se cere asa ceva; Radierea la cerere, continuata de o reinmatriculare se poate in alte parti, in Tm eu am facut un artificiu si nu stiu daca peste 2 ani voi mai putea reinmatricula masina... si exemplele pot continua :rolleyes2 |
Quote:
Quote:
|
Saluatre, am o intrebare: doresc sa cumpar un autoturism 2003/1.7 d/euro 3---inmatriculat in romania dar nu stiu daca mai trebuie sa platesc o alta taxa de inmatriculare/prima inmatriculare?
|
platesti "taxa de inmatriculare", care e mizilic :D
|
Quote:
:) |
E vorba de taxa de 52 RON
|
Va multumesc ptr lamurire
|
Da, aia era :wink:
|
salut, am nevoie de putin ajutor. vreau sa cumpar o masina din jud. BN eu fiind din bacau, acum problema e in felul urmator, masina, zice proprietarul a fost radiata temporat, a platit sa isi pastreze numerele, itp inca valabil, acum eu vreau sa o aduc acasa pe roti, ce trebuie facut sa fac acest lucru. va rog sa ma contraziceti si sa adaugati daca eu nu am inteles bine : masina trebuie repusa in circulatie de catre proprietar (ce are de facut mai exact, platit, etc???) , apoi fisa de inmatriculare, fiscal, contract de v-c si asta e tot?, sau mai am de umblat pe la rar si alte cele??? Va multumesc.
|
odata ce a fost radiata din circulatie trebuie mers cu ea si pe la RAR apoi cu actele pe la Police.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning