![]() |
Re: Grecu is back... with a GT-R
Quote:
|
eu cred ca daca totul era ok cu masina lui DGH,NU MAI ERA ASA INVINGATOR GT-R!!!!!parerea mea.de apreciat fairplayul lui DGH!din ce s-a auzit,a batut si un 997 acest DGH!!!DECI.........LIBER LA CONCLUZII!!!
|
Quote:
|
Quote:
Multumim. Banuiesc ca asta vroiai sa zici. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sa vedem acum la tulcea pe aeroport daca se va schimba situatia.. si nu ma intelege gresit..citeste bn..am vorbit de masinile care s-au prezentat la legale...atat. |
Quote:
|
Quote:
O cursa cu Skyline te tenteaza?;) |
Quote:
Daca "victima" din aceasta confruntare a avut taria si respectul de a recunoaste infrangerea de ce continuati aceste rahaturi de doi lei ? |
Re: Grecu Evo Is Back
Quote:
|
felcitari .. :)
la 2-3 posturi .. ca-n rest.. iar o stricati cu 1 miliard de posturi inutile .. s-a vazut clasa :) omeniei si respectului si bunului simtz :) si totusi, niste video rabanne ?sau chiar n-a filmat nimeni ? refuz sa cred.. exista programe .. se sterg numere.. e okay.. ca de e30m5turbo vs skyline ... nu cred sa se fi dat cineva in lume pana acum in formatia asta :D ar fi o chestie unica .. uraaaa @ romania , bravo baieti :D |
in speranta ca se vor citi si posturile ontopic, astept raspuns la provocare ca sa stiu daca are rost sa fac deplasarea pana la tulcea
|
intotdeauna o sa aibe rost o deplasare la o legala (acum multi ani parca ne-am strans sa mergem la o cursa in timisoara ? ,dar atunci exista prietenie si pasiune, acum avem doar COAIE uni mai mari si altii pe net)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning