Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Grecu is back... with a GT-R (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/61432-grecu-is-back-with-gt.html)

Rabanne 08-10-08 22:45

Re: Grecu is back... with a GT-R

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 1799636)
Am mai multa experienta in ceea ce priveste cursele !
Iar ironia mesajului sa stii ca nu o apreciez !

Astia mici ar trebui sa invete ce inseamna respectul.

N-am inteles prea bine aluzia cu "astia mici" avand in vedere ca respectul meu pentru tine este si va fi intotdeauna acelasi si tu stii asta, si nici despre ce ironii vorbesti:) Stiu doar ca filosofia dimensiunii spune ca marimea nu conteaza, ca sa nu mai vorbim despre faptul ca cea mai mare temere a unui elefant este un soricel ale carui dimensiuni le stim cu totii:) Banuiesc ca ai vrut sa ma incurajezi in vreun fel sau sa ma motivezi, lucru pe care din nou, il apreciez mai ales ca nu este pentru prima data. Imi amintesc cu mare placere cand tot pe acest forum, la debuturile mele mi-ai spus ceva asemanator, ca sunt prea mic pentru lumea asta si ca se va vedea in strada cine face tuning. De vazut in strada s-a vazut cine face tuning, tocmai de aceea apreciez motivarile tale care pe buna dreptate au fost urmate, atat cele de pe forum cat si cele telefonice. Cat despre dimensiuni, banuiesc ca am ramas la fel, la varsta asta nu cred ca mai pot sa cresc nici macar 1-2 cm:) Daca mai ai vreun fel de sfat de genul asta ar fi mai indicat sa nu folosesti forumul pentru a mi te adresa, daca mai este cazul evident, afla prea multa lume micile noastre secrete;) Este mult mai creativ si elegant sa folosesti telefonul:)

TOP42 08-10-08 23:00

eu cred ca daca totul era ok cu masina lui DGH,NU MAI ERA ASA INVINGATOR GT-R!!!!!parerea mea.de apreciat fairplayul lui DGH!din ce s-a auzit,a batut si un 997 acest DGH!!!DECI.........LIBER LA CONCLUZII!!!

TOP42 08-10-08 23:03

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 1799238)
deci la tulcea nu o sa vina nici una dintre rachetele de mai sus nu?...inafara de czr.

CZR JET AIR LOW COST? SI MASINA ASTA A AJUNS RACHETA?PISICA TUNATA SI ZBURATOARE!!!

mpa 08-10-08 23:03

Quote:

Originally Posted by TOP42 (Post 1799720)
eu cred ca daca totul era ok cu masina lui DGH,NU MAI ERA ASA INVINGATOR GT-R!!!!!parerea mea.de apreciat fairplayul lui DGH!din ce s-a auzit,a batut si un 997 acest DGH!!!DECI.........LIBER LA CONCLUZII!!!

Aha. Deci DGH o da la 997, GTR o da la DGH deci GTR o da la DGH o da la 997 deci GTR o da la 997?
Multumim. Banuiesc ca asta vroiai sa zici.

GolfuletzS 08-10-08 23:06

Quote:

Originally Posted by TOP42 (Post 1799724)
CZR JET AIR LOW COST? SI MASINA ASTA A AJUNS RACHETA?PISICA TUNATA SI ZBURATOARE!!!

ma clonelor de unde apareti ?

turbo997 08-10-08 23:10

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1799725)
Aha. Deci DGH o da la 997, GTR o da la DGH deci GTR o da la DGH o da la 997 deci GTR o da la 997?
Multumim. Banuiesc ca asta vroiai sa zici.

ce nasol e sa nu ai capacitatea de a deduce anumite chestii!!!asa e !!cum zici tu!!!de aia toata viata o sa speri fara rezultat!!!

leonard 08-10-08 23:14

Quote:

mah...din ce am vazut eu la legale...czr e cam a doua masina...dupa wrx sti din dream squad...cel albastru... oficial bineinteles...fiindca alte rachete care sa le depaseasca pe cele doua inca nu s-au prezentat la start la vreo legala. corect???
sa vedem acum la tulcea pe aeroport daca se va schimba situatia..
si nu ma intelege gresit..citeste bn..am vorbit de masinile care s-au prezentat la legale...atat.

mpa 08-10-08 23:24

Quote:

Originally Posted by turbo997 (Post 1799737)
ce nasol e sa nu ai capacitatea de a deduce anumite chestii!!!asa e !!cum zici tu!!!de aia toata viata o sa speri fara rezultat!!!

o sa imi consult psihologul si cand o sa inteleg si constientizez ce ai vrut sa zici, o sa incerc sa imi canalizez energiile negative in crosetat sau gradinarit

Rabanne 08-10-08 23:33

Quote:

Originally Posted by turbo997 (Post 1799737)

O cursa cu Skyline te tenteaza?;)

Raul_WST 08-10-08 23:37

Quote:

Bai baiatule, pute prostia in tine mai rau ca la o mortaciune. Tu chiar nu ai nici un NFS de terminat? sau esti vreo clona a vreunui racer de pe aici cu sute sau chiar mii de cai pe masina?
Daca "victima" din aceasta confruntare a avut taria si respectul de a recunoaste infrangerea de ce continuati aceste rahaturi de doi lei ?

Calimero2003 08-10-08 23:50

Re: Grecu Evo Is Back

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 1793552)
La cursa asta banii mei sunt clar pe tine !

Si ... cat ai pierdut Andrei? ... sunt convins ca acest GT-R nu va ramane mult timp stok

EvLSant0S 09-10-08 00:03

felcitari .. :)
la 2-3 posturi .. ca-n rest..
iar o stricati cu 1 miliard de posturi inutile ..
s-a vazut clasa :) omeniei si respectului si bunului simtz :)
si totusi, niste video rabanne ?sau chiar n-a filmat nimeni ? refuz sa cred..
exista programe .. se sterg numere.. e okay..
ca de e30m5turbo vs skyline ...
nu cred sa se fi dat cineva in lume pana acum in formatia asta :D
ar fi o chestie unica ..
uraaaa @ romania , bravo baieti :D

CZR 09-10-08 00:32

in speranta ca se vor citi si posturile ontopic, astept raspuns la provocare ca sa stiu daca are rost sa fac deplasarea pana la tulcea

bogdan 09-10-08 01:28

intotdeauna o sa aibe rost o deplasare la o legala (acum multi ani parca ne-am strans sa mergem la o cursa in timisoara ? ,dar atunci exista prietenie si pasiune, acum avem doar COAIE uni mai mari si altii pe net)

mikafly 09-10-08 04:02

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1798845)
chiar daca nu prea inteleg eu de ce sunt atatia comentatori si formatori de opinie pe topicul asta si desi stiu ca nu am o masina impresionanta, poate chiar cea mai lenta dintre toate rachetele tarii noastre carpatine, as dori sa fac si eu o provocare oficiala pentru GTR intr-un mediu legal, pe aeroportul de la tulcea

Upp!!!!...Poate totusi cineva are bunul simt sa ii raspunda acestui om.....nu de alta dar chiar a lansat o provocare....la sectiunea provocari.....Cred ca este cel mai la obiect post din toata tarasenia asta.Ce ciudati sunt unii.....in marea majoritate a timpului se plang ca nu au cu cine....cand au cu cine ...se plang ca nu au unde......si cand au si cu cine si unde.........dispar....sau orbesc.........sau pur si simplu le cade netul,sau sunt prea comozi sa raspunda......scarbos fenomen......rusine mare.

All times are GMT +2. The time now is 03:54.

- Copyright 2026 4Tuning